11/11/07

LES NOSTRES RAONS

Quin debat més interessant s'ha obert arran de l'eliminació de certs comentaris vessats en esta pàgina. Primer que res donar-vos les gràcies per la vostra participació i la qualitat dels comentaris fets a este particular.
També entre nosaltres, els components de Gent d'Ador, s'ha produït un debat al respecte, i s'ha arribat a l'acord de deixar les coses conforme estan ara. I tot per què? Doncs perquè hem rebut queixes de gent assenyalada en el blog i de les quals es deixaven caure rumors i acusacions que en cap cas estan demostrats. Molts pensareu que han sigut pressions, però nosaltres no ho entenem així, més bé foren queixes i així es queda. O es que algú pot dir que tal persona s'ha comprat una casa, un terreny o un cotxe amb diners desviats de l'erari públic? Això són acusacions molt greus, i si algú té proves d'açò el que deu fer es denunciar-ho al jutjat, nosaltres els ajudarem en tot el que puguem; però el que no podem consentir més es que es facen públiques en la nostra pàgina. Les converses de bar, es deuen quedar allí.
De totes formes es poden dir moltíssimes coses si u és intel.ligent i s'aguditza l'ingeni.
En quan als noms, està clar que tots aquells que entrarem a formar part de les llistes a l'Ajuntament, passarem a la categoria de persones públiques, amb noms i cognoms, aleshores no creguem que hi haja cap inconvenient en dir eixos noms, de dir Juanvi a dir alcalde no hi ha cap diferència a l'igual que Valentín o cap de Gent d'Ador.
Lo dit ingeni i intel.ligència. I educació, molta educació.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

LLegiu els dos últims comentaris que s´han públic referents a l´article ""llibertat d´expressió": SÓN IMPRESIONANTS i tenen tota la raó. No sé de qui seran però "CHAPEAU" que diuen els francesos o "CHAPÓ" que diuen els que no parlen la llengua de Molière.

Si la gent esmentada en els comentaris s´ha queixat d´els mateixos, perque no els contesteu d´una forma similar a la qual se vos contesta a vosaltres Gent d´Ador?, perque no els digueu "no ens fem responsables de les opinions publicades al blog".?

Perque eixa frase tanca el vostre blog, i ara fiqueu un filtre de comentaris, això vullgueu o no, ÉS CONTRADICTORI,per no dir hipòcrita.

Espai, que no vos estic diguent hipòcrites, no senyor, que tal com estan els ànims qualsevol comentari pot causar un escàndol, però és extrany que vosaltres, abanderats de la llibertat al poble, albergueu eixa contradicció en el blog. Si heu decidit deixar les coses així, em pareix perfecte, deixem-ho estar i a vore que passa perque el debat que ha sorgit és simplement MERAVELLÓS.

Anònim ha dit...

Baix el meu punt de vista, aquest és un pas enrere. És a dir, que ells poden fer tot el que es dóna la gana i de seguida es queixen quan ixen a la llum rumors que tot el món en el poble saben que són certs? Ells poden menysprear, insultar, i burlar-se de nosaltres en el sentit literal de les paraules i nosaltres no ens podem expressar lliurement? És que a la primera de canvi ens anem a "cagar de por"? És que no se'ls pot pagar amb la seua pròpia medecina i que la proven? Tal vegada seria una bona cura d'humiltat.
El que volen ells és que paren tots els rumors que hi ha pel poble i que la gent no pense. Gent que no pensa, gent adormilada que els permet fer el que els dóna la gana.
Quan una persona accepta una responsabilitat política, accepta amb ella tot el que ve darrere tant lo bo com lo roin.
Senyors, no entenc el vostre canvi de postura a no ser que hageu rebut pressions dels qui ja sabeu. Si li aneu a posar tanques a l'únic mitjà de lliure expressió que tenim en aquest poble perquè s'han queixat persones que en acceptar el seu càrrec deuen acceptar tot el que comporta, apaga y vamonos. I per favor, lleveu el ròtul que diu que gent d'Ador no es fa responsable de les opinions vesades en aquesta pàgina. Gracies.

Anònim ha dit...

Olé eixe segón comentari, perquè certa gent pot fer el que li dona la gana en el poble només perque té poder o perque és amic/a dels que tenen el poder, i no només fer, sino: dir, mentir, rumorejar... i quan s´els fa el mateix, nosaltres ens hem de retractar i parar de fer-ho? que hem de publicar rectificacions públiques com fan els grans mitjans de comunicació? l´únic espai de expressió LLIURE en el sentit estricte de la paraula està ara vigilat per les forces guvernamentals? això no és control dels mitjans de comunicació? i que més? es tancarà el blog com a fet Hugo Chavez a Venezuela amb la cadena de televisió de la seua oposició?

Lo que més hem toca els COLLONS és que a vosaltres gent d´ador, vos van fer el mateix i abans, o no s´enrecordeu lo mal que ho passà el vostre número dos joan quan la gent seguidora de Juanvi deia que ell havia insultat i menyspreat al flare Conrado? COm vos vau sentir?

D´acord que és cert que no devem rebaixar-nos al nivell de certa gent, però, mira tu que quan ells fan lo mateix que fan ells que prompte es queixen eh? i perque hem de fer els que ens diuen, el "refranero popular" diu : no fajes als demés el que no t´agrada que et fajen a tu, doncs a vore quan s´aplica eixe cuento certa gent "pepera" del poble. Ni un pas enrere, i este per desgràcia n´és un.

Anònim ha dit...

JO CREC QUE JA HEM DIT PROU DEL TEMA I QUE TOTS ESTEM D'ACORD EN QUE NO HI HAJA CENSURA, CREC QUE DEURIEM TORNAR A RECORDAR A TOTS EL DE INTENTAR NO CAURE EN DESCALIFICACIONS PERSONALS, DONCS NO CAL DIR NOMS TOTHOM SABEM QUI SON, TOS CONEGUEM COM ACTUEN I PERQUE ACTUEN AIXÍ. CREC QUE DEURÍEM DONAR-NOS UNA ALTRA OPORTUNITAT PER A DEMOSTRAR QUE SOM ESTUPENDOS