4/11/07

MONTECORONA S'AFONA



Montecorona s’afona, sí i a més literalment. Per casualitat heu anat a pegar una miradeta a les noves construccions que s’estan intentant fer? Si aneu, porteu casc i botes especials.
L’efecte de les darreres pluges s’ha deixat notar en la maltreta urbanització. Els nous camins oberts s’han enfonsat tots i les noves construccions están en perill de derrumbament (quina ironia, encara no s’han construit i ja están per a reparar). A més, la sequia de reg que passa per allí ha quedat destrossada en un dels seus trams.
Els que tenen els xalets més amunt de la muntanya es queixen perquè els que están construint més avall remouen la terra. Els que están més avall es queixen perque diuen que l’aigua s’ho emporta tot. En fi un embolic de padre senyor mio.
Pero no es qüestió de pendre-s’ho a broma. La cosa és seriosa i molt. Qui correra el risc de viure en esta zona pensant que si ve una ploguda forta li pot caure casa i posar en perill la seua vida?
Qué farà ara el senyor alcalde? Reparà els desperfectes i continuarà construint com si res? I si ve una forta trompada d’aigua i passa el que ha passat al poliesportiu (cosa més que probable)?
No es poden construir xalets en una muntanya amb el sol tan tou i que no té una forta base de pedra.

En fi, no se pueden poner puertas al campo ni construir xalets en Montecorona.

J.E.M.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Discrepe del què dius perquè Montecorona és una urbanització privada i els qui l'han dissenyada ho han fet baix la seua responsabilitat. Les fotografies que adjuntes, llevat de la del camí han succeit en parcel.les particulars, de fet, el marge de la tercera fotografia ja està arreglat i el de la segona estan treballant per arreglar-lo. Ningú, només els que han fet eixos marges tenen la culpa que hagen caigut. El terreny per construi-hi evidentment no és el més adecuat, de fet al costat d'un xalet hi ha una fonteta que no s'asseca en tot l'any el que demostra que hi han aigües molls. En ´l'urbanització que estan fent al Collado, el terreny sembla que és igual de inconsistent amb una terra blanca molt traicionera i estan fent escolleres directament damunt la terra. El dia que hi posen pes damunt, no seria d'extranyar que se n'anara tot a fer la mà.