15/5/08

CONTESTACIONS DE L'ALCALDE (II)

Continuem comunicant-vos les respostes a les preguntes que li formularem a l'alcade en el ple municipal del dia 25 de gener de 2008, que ja ha plogut i ha fet saó.

3ª PREGUNTA: WI-FI PER A TOTS.

A ADOR molta gent ja utilitza l’internet per a moltes coses, cosa que fa que estiga interessada en saber si algun dia, (ja ho tenen ajuntaments de la Safor) podran disfrutar d’una red pública local on poder connectar-se.
També sabem que l’Ajuntament ha demanat pressupost per la possible instal.lació, per tot volem saber:
Quina és la disposició de l’Ajuntament, acceptar o rebutjar la possible oferta?.
En cas afirmatiu, quan la disfrutaríem?.
Si la rebutjàrem, per què?

CONTESTACIÓ DE L'ALCALDE

S'estava mirant, per part de l'Ajuntament el posar WIFI en la població però la Diputació Provincial dins dels Programes Sona la Dipu ha creat Sona València Província WIFI que ens permetrà l'accés a internet i es concedirà a tots aquells ajuntaments que ho sol.liciten.

4ª PREGUNTA: CARTELL I BARANA AL C/ COLOM.

Els bons amics que en tenim molts, fins i tot del Barri d’Ador ens comuniquen que al carrer Colom hi ha un cartell que anunucia unes obres que ja s’han acabat. Aleshores volen que el lleven, ja no té cap sentit el que hi estiga, també ens demanen que preguntem si han pensat en el perill que hi ha al mateix lloc, amb la possibilitat de què caiga una persona. Per tant li preguntem:
Quan llevarà el cartell?
Hi ha la possibilitat de protegir la altura existent amb un barana? Quan?

CONTESTACIÓ DE L'ALCALDE

Està avisada diverses vegades l'empresa que farà l'obra. Se li tornarà a comunicar. La possibilitat d'endreçar esta zona esta revisant-se per part de l'arquitecta municipal per a veure que es pot fer, no per a llevar la barana sinó també, per si no ho han vist, per a llevar el desaigüe de davall. Quan tinguem la solució adequada no els càpia dubte que actuarem immediatament.