12/5/08

PREGUNTES FETES PER GENT D'ADOR AL PLENARI DEL DIA 24 D'ABRIL DE 2008

Esta entrada la deuríem d'haver publicada tot seguit després del ple, però s'ens ha transpapelat. Esperem sàpiau disculpar-nos. Ací teniu les preguntes que el grup Gent d'Ador va fer en el ple. Per supost no foren contestades. Sols Déu sap quan ho faran.

PRIMERA PREGUNTA

INFORME SEPRONA TERRER D’ADOR.

Assabentats de l’informe emés per SEPRONA amb el nº 39/08, sobre activitat minera clandestina en la cantera de la partida El Castell del terme municipal d’Ador, el qual ha estat remés al Sr. Alcalde D’Ador.
De l’informe es desprén que les conclusions del mateix revela les infraccions comeses per esta Corporació, que entre elles són:

- CARÉIXER de LLICÈNCIA AMBIENTAL de l’AJUNTAMENT D’ADOR.
- CARÉIXER de PLA DE LABORS o de RESTAURACIÓ de la cantera d’Ador.
- CARÉIXER de la DECLARACIÓ D’IMPACTE AMBIENTAL.

Després de més de 20 anys que Vosté està al front de l’alcaldia d’Ador, li fem les següents preguntes:

■ Com és possible que passen i continuen passant estos fets?.
■ No ha tingut prou de temps per solventar-los?.
■ Acàs hi ha interessos particulars per damunt del generals?.
■ O, tot respon simplement a una incapacitat seua per sol.lucionar-ho?.

Per tant li demanem:
→ 1er..- Es depuren les responsabilitats de caràcter polític i tècnic que corresponguen.
→ 2on.- Si les irregularitats manifestades en l’informe del SEPRONA implica una reconversió laboral que afecte als nostres conveïns, serà Vosté, Sr. Alcalde, com la màxima autoritat , el responsable de tot allò que puga ocòrrer.


SEGONA PREGUNTA.

EL POLÍGON INDUSTRIAL D’ADOR NO TÉ AIGUA.

Després d’un grapat d’anys esperant la realització d’un polígon industrial que servira per aconseguir que s’instal.len moltes indústries i que els habitants d’Ador puguen trobar amb més facilitat i sense allunyar-se, un lloc de treball, ara que està prácticament acabat va i no té aigua, clar, sense ella no pot funcionar.
L’Agent urbanitzador ha intentat, primer comprant el pou del Racó Notari i després fent una perforació en el mateix polígon aconseguir aigua, però la sort no l’ha acompanyat i ara s’ha dirigit a l’altre pou de la zona, al Santa Isabel, per a què li solucione el problema.
Tota esta pel.lícula posa de manifest que les coses des del principi estan mal fetes o simplement es fan i al final vorem.
Sr. Alcalde, quan s’aprova un PAI no es deixa ben clar l’existència d’aigua potable? Com s’aproven estes coses tan a la lleugera? Com funciona ja una empresa amb estes carències?
Sr. Alcalde, la responsabilitat de què el Polígon Indústrial s’acabe bé, complint totes les normes legals escrites i assenyalades al projecte, correspon a l’Ajuntament d’Ador i Vosté ha de ser el primer interessat en que siga així.

TERCERA PREGUNTA

CAMÍ DE BENIARJÓ : ARREGLAT?

Fa uns dies, passejant pel terme, arribàrem a un camí que fa de frontera amb el terme de Palma, el camí de Beniarjó (igual té un altre nom que desconeixem), ens alegràrem de vore que a la fi anava a arreglar-se ja que estaven treballant-hi.
Pensant i repassant els últims plenaris, observem que l’ordre d’arreglament, l’acord amb Palma i les despeses que ocasionarà no apareixen en cap paper ni document, ni tan siquiera havíem sentit res al respecte.
Per tant no sabem de quina partida, tampoc de quin pressupost ni si hi ha alguna altra forma de fer front a dites despeses.
Ens satisfaria que Vosté, ja que fins ara no s’ha molestat en informar-nos, almenys ens explicara la forma de pagament, la quantitat a pagar, el compromís amb el poble del costat i tot i més, com correspon a una entitat pública i democràtica i de tots com és l’Ajuntament d’Ador.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Al Sr Alcalde es veu que li agrada això de trencar muntanyes i tindre el poble ple de polç camions sorolls insalubritat i a més perill, doncs no s'enten que el responsable d'un ajuntament tinga 20 anys una pedrera, que ja ha matat a gent i de la que tots traguem polç en les ponentades,sense fer-ne res.

Anònim ha dit...

el blog està mort o m´ho pareix a mi? on està la tremenda activitat de comentaris i idees anterior? abans el blog bullia d´activitat ara pareix mort, molta gent esta en contra de l´alcalde però poca gent dona suport a gent d´ador, perquè? gent d´ador en veritat ho porten 10 o 12 persones i els demes que critiquen l´accio de govern?on estan?de que tenen por? ahi esta l´hipocresia de la gent, molt de arlar i poc de fer i implicar-se, gracies gent d´ador per estar sempre ahi

Anònim ha dit...

Jo he segut una de les persones que he deixat d'escriure, doncs ja m'he cansat de deixar comentaris i que no passe absolutament res. Crec que ja s'han dit prou coses, encara que sempre hi ha més, però que jo sapia tot es queda ací.
El dia en que vejam que hi ha una crida a fer algo, que hi ha gent que està menejant-se... molts dels que ara estem parats continuarem.

Anònim ha dit...

Una manifestació contra els pais seria bona idea, li ixirien els colorets a més d'un. Però no hi ha collons a fer-ho, ni per part de gent d'ador, ni per part dels que vivim al poble perquè no acodiriem per por. Aixi de clar.

Anònim ha dit...

Jo no entenc això de la por.Deu de ser algo molt fort dins de l'educació de la gent d'aquest poble. Por a qué?. Es un cosa que deurieu plantejar-vos. A la vostra mare, a les veines, a la tia... perque lo que no em crec es que la por siga cap a Juanvi i tres o quatre dones que li asessoren. Es impossible, això té un fondo molt més diferent. I esta en les vostres mans probar a canviar-lo. Intenteu-lo i voreu com no passa res, son històries antigües i vosaltres les teniu que trencar, ara , el mes prompte possible sino voleu que als vostres fills els pase lo mateix, però no per culpa de Juanvi, no,es per la vostra culpa, perque si no vos menegeu es per comoditat, no per por. Estem al S. XXI i molta gent ha lluitat i ha mort per a que nosaltres ja no tingam por. Aprofieu-lo.
No li tireu la culpa a Juanvi, no es tant fort, ni molt menys tan inteligent, el que passa que el lluita pels seus interesos i per els dels veïens que el recolzen, i vosaltres no lluiteu per els vostres interesos, que encara que son diferents i millors també son interesos. ( de ser lliures, de pensar conforme voleu, de dir el que penseu,de tindre un poble per a tots, de ser educats i respetuosos...etc)

Anònim ha dit...

He llegit el teu article referent a la por de les persones i vull dirte la meua opinió, no se si estic en lo cert pero es el que pense.
Crec que les persones de hui no tenim por.
El que passa es que mentre a mi no me toque i toque al vei, el problema que el resolga ell sol.
Eixo ha passat al llarg de tota l´historia.
Primer varen ser els negres pero com jo no era negre, a mi no me importava.
Varen ser els jueus pero com no soc jueu a mi no m´importa.
¿Per que no varen reaccionar els jueus contra els nazis,? era un poble manso com el nostre que pensava que no li tocaria.
Aixi seguiriem contant tots els abusos de poder al llarg de la historia.
Els abusos de tots els poders tenen tots la mateixa base l´individualisme de les persones.
El deixem abusar mentre no me toque a mi i quant me toca a mi em aplegat tard. Ara si que tenim por.
Aixi seguiriem analitzant abusos. Ara els tenim dins del nostre poble.Juanvi fa el que vol en els nostre impostos i propietatas i seguim la norma mentre a mi no me toque.¿Seguirem aguantant?