5/5/08

RESUM DEL PLENARI DE L'AJUNTAMENT D'ADOR DEL DIA 24-4/2008

1r.- APROVACIÓ SI S’ESCAU DE L’ACTA ANTERIOR
S’aprovà per unanimitat. Per raó d’espai i per llarga no la reproduïm, si la voleu llegir demaneu-li-la a qualsevol regidor de Gent d’Ador o s’acosteu al tauler d’anuncis de l’Ajuntament.

2on.- PRESSUPOST MUNUCIPAL 2008.
Cal dir que aquest pressupost ha estat elaborat exclusivament pel P.P., el nostre grup no ha sigut cridat ni consultat absolutament per a res, tampoc hem participat en comissions ni reunions de cap classe, exactament igual com si no existírem, raó per la qual justifica de sobres el nostre vot negatiu i dir ben clar i ben fort que el pressupost no és de tot el poble sinó mes o menys de la meitat.
L’assenyalat pressupost inclou també la plantilla de personal, com legalment correspon i en ella observem les següents vacants:
PERSONAL FUNCIONARI
Escala Administració General. Subescala Auxiliar……………………1 vacant
A.E.D.L……………………………………..1 vacant
Tècnic Cultura…………………1 vacant
Agutzil…………………………………2 vacants

PERSONAL LABORAL FIXE.
Operari Serveis Múltiples………..1 vacant
Treballadora Social………………1vacant
Auxiliar Serveis Socials………….1 vacant
Psicòloga……………………………1 vacant
Professora Directora Guarderia Infantil…… 1 vacant
Tècniques Guarderia Infantil……………….2 vacants

PERSONAL LABORAL EVENTUAL.
Encarregat Piscina Municipal……………………2 vacants
Auxiliar CIJ…………………………………………...1 vacant
Arquitecte tècnic……………………………………1 vacant
AEDL…………………………….1 Conveni Conse. Ec.
Tècniques Guarderia infantil……………..2 vacants
Auxiliars Guarderia Infantil………………...2 vacants
Totes estes vacants, qualsevol dia l’Ajuntament tindrà que ocupar-les, mitjaçant el concurs corresponent, complint tots els requisits que li obliga la legislació vigent.

3r.-CONTRACTACIÓ OBRES CASA DE CULTURA 1ª I 2ª FASE.
El Plenari del dia 19 de desembre de 2007 va declarar desert el concurs. La raó fou que el pressupost del contracte que servira de base per a la licitació ascendia a 390.000 Euros. Es presentaren dues empreses, la primera demanà 685.000 Euros i la segona 519.256,22 Euros.
Ara ens presenten l’adjudicació , sense concurs , pel procediment negociat sense publicitat, a la segona empresa que s’havia presentat per 389.884,50 Euros. Si fem números observem que l’empresa adjudicatària ha baixat el preu en 129.371,72 Euros. Açò es normal?, o …….
S’aprovà amb el vot d’ells i cap més.

4rt.-MODIFICACIÓ ORDENANÇA FISCAL TAXA LLICÈNCIA D’OBERTURES.
Es modifica esta ordenança per a pagar més, molt més, es comentà un 500% més. El portaveu de GENT D’ADOR digué que degut a les poques llicències que es demanen, seria millor que abaratirem el cost i aixina s’instal-larien més comerços de tot tipus que molta falta fa, ja que la gent del poble es desplaça a Gandia o al poble del costat continuament.
La contestació fou que el cost del servei el pague totalment la persona o l’empresa que l’instal.le.
S’aprovà amb el vot en contra de GENT D’ADOR.

5é.-ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER EXPEDICIÓ DE DOCUMENTS.
A partir d’ara i segons esta ordenança fiscal es pagarà per qualsevol classe de document que expedisca i expedients que entenga l’administració o les Autoritats Municipals.
De nou a pagar, pagar fins i tot per fer una fotocòpia.
GENT D’ADOR s’abstingué perquè considerà que aquells documents amb un treball tècnic al darrere, si que deuen cobrar-se.

6é.- ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER ATORGAMENT DE LLICÈNCIES MUNICIPALS D’OCUPACIÓ.
Suposa que l’Ajuntament comprova l’adequació de l’obra executada al projecte per al qual va ser concedida la llicència municipal d’edificació i, per a totes les edificacions existents, ja siga en la seua totalitat o en les parts susceptibles d’ús individualitzat, l’adequació de les mateixes a la normativa d’aplicació, en funció de l’ús i característiques dels edificis.
Tot molt bé i molt legal però a pagarrrrrr.
També farà que construir siga més car. GENT D’ADOR , votà en contra.

7é.- ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER LA PARTICIPACIÓ EN PROVES SELECTIVES D’ACCÉS A PLACES DE LA PLANTILLA DE PERSONAL.
Nova ordenança i a pagarrrr, pagar aquells/es que es presenten a opositar per una plaça vacant en l’Ajuntament, l’última crec recordar fa més de vint anys, però bé, igual ara se’n fan. Cal estar a l’aguait.
Per presentar-se es pagarà:
Funcionari Grup A……………150 Euros
,, Grup B……………125 Euros
,, Grup C……………100 Euros
,, Grup E…………….75 Euros
A GENT D’ADOR li paregué excessiu, però no serví per a res.

8é.- ORDENANÇA REGULADORA DEL CÀNON D’URBANITZACIÓ.
Aquesta ordenança segons el Sr. Secretari es tracta de delimitar les competències en cas de què al ajuntar-se dos Pai’s hi haja contradiccions a l’hora de saber a on arriba cadascú.
Com resulta que al nostre poble hi ha un trànsit de Pai’s (6). Caldrà ordenar-los bé per a què no es barallen i complisquen amb tot el que s’ha projectat. Afecta també a particulars a l’hora de construir, però sobre tot es un nou impost que també hi ha que pagar.
Com és natural votarem en contra.

9é.-EXECUTAR PER ADMINISTRACIÓ L’OBRA “MILLORA PAISATGÍSTICA EN PARCEL-LA URBANA DE RESIDENCIAL QUINTANES.
Executar amb recursos humans i tècnics del propi Ajuntament, l’obra d’adequació d’una àrea recreativa a la partida de Quintanes, per un import de 316.722,41 Euros.
El fet d’executar l’obra per administració suposa la no participació d’empreses i per tant la no competència, també una menor seguretat i responsabilitat en el projecte.
Votàrem en contra.

10é.- LIQUIDACIÓ OBRA PLAÇA MAJOR.
S’aprovà la liquidació final de l’obra per un import de 20.162,69 Euros.

11é.-MOCIÓ DE GENT D’ADOR “ MENJAR A CASA”
Este punt fou una gran sorpresa, resulta que el Programa MENJAR A CASA, el van firmar l’any passat, però a dia d’avui ni ens havien dit res,(pràctica habitual del Sr. Alcalde) ni figurava en la web de la Conselleria de Benestar Social. Aprofitàrem i preguntàrem si hi havia algun beneficiat i ens contestaren que quatre persones. Des d’ací fem una crida per a que totes aquelles persones interessades parlen amb l’Assistent Social i tramiten la petició corresponent. La moció i més informació la teniu al Bloc de GENT D’ADOR.

12é.-DECRETS D’ALCALDIA.
Primer: Acondicionamiento de Caminos Varios.
Arreglar i esfaltar els camins que assenyalem per una subvenció de la Conselleria d’Agricultura.
Camí Navesa, Camí Alberg, Camí 2º Izquierda-Camí Navesa, Camí 3º Izquierda-Camí Navesa,Camí Les Planes.
Segon: Certificació d’Obres Urbanització i Ampliació C/. Sant Vicent.
Aprovar la 1ª Certificació per import de 41.429,59 Euros.
Tercer: Sol-licitud d’Ajuda per a equipament, reforma i construcció del CEAM.
Quart: Aprovar la memòria “ MILLORA PAISATGÍSTICA EN PARTIDA QUINTANES”.
Quint: Sol-licitar a la Conselleria de Turisme una subvenció per portar a terme els treballs de “INTERPRETACIÓ I SENYALITZACIÓ DEL RECURSOS TURÍSTICS MUNICIPALS” per import de 29.909,64 Euros.
Sisé: Sol-licitar a la Conselleria de Turisme una subvenció de 15.000 Euros per a la execució del projecte ”ELABORACIÓ DE DVD D’INFORMACIÓ TURÍSTICA GENÈRICA MUNICIPAL” conforme a memòria.
Seté: Aprovar la certificació nº 2ª “URBANITZACIÓ I AMPLIACIÓ C/ SANT VICENT” per import de 28.966,73 Euros.

13é.- PRECS I PREGUNTES

3 comentaris:

Anònim ha dit...

1-quins precs i preguntes es van fer?
2-on estan les respostes del PPper escrit que va prometre?que tenen a dir els electors del PP sobre això? on està la qualitat democràtica?
3-150 per opositar a funcionari de grup A?en les oposicions de la generalitat valenciana es cobren vora 30 euros per a eixe grup de funcionaris, es creu l´ajuntament més que la generalitat?
4-vacants?que vol dir això, que l´ajuntament té pressupost per exemple per a dos aguatzils i u tècnic de cultura més i que convocarà oposicions per a cubrir-les o que hi han eixes tres vacants i que les persones que les estan cobrint de moment no estan fixes però ahí estan cobrant i fent el paripé? i els treballadors de l´ajuntament que fan tasques de funcionaris tenen les oposicions aprovades?

a vore si algú m´ho aclarix

Anònim ha dit...

GENT D'ADOR QUE BONS SOU!!!
Cuan he vist el presupost casi caic de cul, vaja presupost pero.... i les oposicions? Cuans anys fa de aixo?
Si mirem els pobles que tenim al voltant vegem que avansen, pero i ador que pasa? que fa el gobern? si es pot dir gobern.
Este poble no te solucio aço va de cap a caiguda estem igual que fa 20 anys, com no canvie el gobern estem perduts trobe que el que vol es que el poble es convertixca en aldea, i en una miqua de sort vinguen a rodar l'alqueri blanca açi al poble je, je, je, es que es de risa.
Adorencs obriu els ulls no es quedeu al sofa que d'açi poc tampoc podreu vore la tele si no compreu un TDT pero tambe vos fara falta l'antena i un repetidor pero aixo ja esta mes mal, esta en mans del alcalde, cambieu de alcalde recollons!!!! renovar o morir, vosaltres trieu.
NOU GOBERN JA!!!

Anònim ha dit...

nomes 1 persona té les oposicions aprovades. les altres sòlament el beneplàcit del dit del senyor alcalde