28/5/08

GRAND PRIX

Aquesta setmana hem pogut escoltar repetidament un ban que ens animava a participar en el grand prix.
Dijous, divendres…
Bé, i… què hi ha de mal en això? Res no sols no és mal sinò que em sembla perfecte. Un mitjà de comunicación ràpid, barat i universal i és per això que pregunte:
· Per què no s’utilitza també per comunicar al poble el dia i hora dels plenaris? És que no troben important i democràtic que participem en ells?
· Per què no es va utilitzar per fer saber a totes les persones majors i depenents que Ador formava part dels pobles que disfruten del programa “Menjar a casa”?
Es feu en secret i quan l’oposició intentà presentar una moció perquè Ador entrara en aquesta xarxa de pobles es trobà amb la sorpresa que hi havia 5 persones que se’n beneficiaven d’aquest programa; persones elegides pel dit interessat del senyor alcalde.
Les contribucions són de tots, els beneficis dels elegits.


· Per què no s’utilitzà per avisar el poble que anara en compte si es venia els hortets perquè, possiblement, en el nou Pla general d’ordenació urbanística (PGOU) que darien com a terrenys urbanitzables.
Sembla que Palma si que avisà per ban de les terres que entraven en el seu PAI.
· Esperem escoltar amb la mateixa insistencia el ban que anime els joves d’Ador a participar en les pròximes oposicions i ofertes de treball de l’ajuntament. Alerta!!!

En la reflexió que feia Gent d’Ador sobre el pressupost del 2008 ens deia: Veient el pressupost sabem el tipus de govern que tenim.
Jo afegisc: Escoltant els bans sabem el tipus de govern que tenim.

FIRMA: XIQUETA

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Com diuen en De la Murtera a Navesa: que no vaja ningú, que vaja només l'alcalde i els seus corifeus. No pareu de dir ací que voleu fer algo, doncs ara es mà.
Mireu, mireu en:
http://murteranavesa.blogspot.com

Anònim ha dit...

Molt bona la pàgina anterior. En aquesta si que pareix que podem pegar canya a diestro y siniestro. És el que necessiten. ENDAVANT!

Anònim ha dit...

ja feia un temps que no llegia el bloc, perquè pense el mateix que com he vist pensen altres que feien comentaris abans... no es fa res de res!!!

i jo pense... perquè no s'organitza res!!! hi ha moltissimes critiques ben fonamentades, tenim moltes coses a dir, i que fem callats????

no se si és per comoditat, per desinterès, perquè es creu que no es va a aconseguir res o perquè és!!

a mi m'agradaria que gent d'ador ens explicareu amb un comentari al blog, si penseu fer alguna cosa, o perquè no organitzeu res.... perquè fins les pròximes eleccions encara ens queden uns 3 anyets bons i tant de temps escrivint comentaris que no serveixen per a res.... no se si és just!!!

Beniarres al dia ha dit...

MOlt bona reflexió. Vos anime a seguir denunciant els delsproposits del PP.

Anònim ha dit...

M´agradaria fer-vos una reflexió Gent d´Ador i no s´ho prengueu a mal: em sembla perfecte que quan publiqueu comentaris dels usuaris, rectifiqueu les possibles errades ortogràfiques que hi apareguen, però per favor no ho digau per les següents raons:
1-queda pedant, dir que heu corregit les errades, sense ser la vostra intenció podeu fer quedar al usuari com un analfabet funcional. Els francesos diuen:"la culture c´est comme la confiture plus t´en as moins tu l´étales"(traducció: la culura és com la confitura, més en tens menys la lluixes, ara el pedant soc jo i amb tota la mala llet a vore com vos senta)
2-certes persones es poden sentir ofeses de que li digau que li rectifiqueu les errades i vos podria contestar diguent-vos que menys corregir i més actuar.
3-de vegades hi han errades en comentaris postejats des de l´administreitor i els usuaris no ho anem dient.

Espere que comprengau aquest comentari, no s´ofeneu pel sarcasme, no era la meua intenció igual que no és la vostra fer quedar als usuaris com incultes corregit certes errades ortogràfiques.

PD: mols usuaris escriuen depressa i corrents i tenen coses més importants a fer que mirar les faltes, a més en el vostre VOLEM SABER LA TEUA OPINIÓ dieu textualment i cite: "no patisques per l´ortografia".

Anònim ha dit...

Al primer ban va dir que anara gent d'entre 25 a 40 anys. Al segon de 18 a 45... després va tindré que cridar als seus incondicionals més forofos. PATÈTIC! però molt efectiu. Ja em veig els comentaris com "este juanvi mos eu portarà tot al poble" o "después diuen que tot eu fa mal. Jo no se perquè el critiquen". En fi, continuarem igual por los siglos de los siglos... AMEN!

Marisabel dimissió ja! ha dit...

A Antella nosaltres ja hem patit la vergonya de participar al Gran prix. Un exemple de programa de molt baixa qualitat, espanyolista, ranci i pudent. Menys mal que a la part final l'alcaldessa fallà un parell de preguntes, sino a la final i tot.
No sabeu la sensació que recorre el cos d'una persona que s'estima el seu poble al vore aparaeixer el NOm de NAtalia la de OT al costat del nom del teu poble...

Vinga a vore si teniu mes sort que nosaltres. Un abraç des d'Antella, Ribera alta del Xúquer.

Gent d'Ador ha dit...

Respecte al cinqué comentari:
Nosaltres mai hem corregit ni manipulat cap comentari. Si ho hem fet en esta ocasió és perquè per la relevància dels comentaris, hem decidit passar-los a la pàgina principal. Aleshores consideràrem que faria molt millor efecte que l'escriptura fóra correcta ja que pensem que la pàgina principal la llig molta més gent. Si algú dels dos comentaristes s'ha sentit ofés per esta acció, des d'ací humilment demanem perdó.

Anònim ha dit...

Abans que res voldría dir que per fi el nostre benvolgut alcalde amb el tema del gran prix ha conseguit el seu objectiu, rodejarse de grans personalitats del mon de la cultura como ara Ramón Garcia ( amb tots el respectes per aquest senyor, que pobret res deu).
Com he pogut observar aquest pobre a tingut alguns problemetes a l'hora de fer-se amb uns cuants concursants. QUIN PROBLEMA HI HA!, Perfavor si Ador te més habitans desde les passades eleccions municipals que mai.
VIGA ANIMEUSE, QUE ELS JUANVI FANS ENS FARAN QUEDAR EN UN ESPECTACULAR LLOC!!!!

Anònim ha dit...

Els "juanvi fans" segons tu, han fet que tu y el teu poble tinga 30.000 € més a la butxaca. Crec que tu millor no ho hagueres fet, hi ha que...... millor es imposible!!! I que sapies que gent de tota la Safor , i de fora de la Safor , ahir estava pendent davant del televisor del teu meravellos poble , i de les maravilloses persones que van anar-hi a representar-lo.

Anònim ha dit...

El dia de la grabació del Gran Prix es van deixar l'ajuntament buit, estaven tots alli.Jo diria que en compte de guanyar Ador, van guanyar els del PP d'Ador.