9/5/08

RESPOSTES DEL SR. ALCALDE (I)

Per fi en este darrer plenari, el sr. alcalde es va dignar respondre les preguntes que Gent d'Ador li va formular en el ple del dia ¡25 de gener de 2008, quatre mesos arrere! Ja ens pensàvem que s'havien quedat enganxades dins de a impressora com passà un temps passat. Però, mira tu per on, quan la desesperança s'havia apoderat de nosaltres, quan pareixia que "l'oblit" havia triomfat sobre l'obligació, va i apareixen totalment a destemps les respostes que el poble esperava; més val tard que mai.
I com no podia ser d'una altra manera, ací tenim el saló de plens particular, ja que en el de l'Ajuntament no va ser possible, i transcrivim, fil per randa, les respostes que ens han arribat. Com que no tenen desperdici, anirem publicant-les poc a poc per que pugueu "saborejar-les" millor:

1ª PREGUNTA: GASODUCTE.

Tots sabem que des de fa temps s'hi construïx un gasoducte que travessa el terme d'Ador. El recorregut s'havia disenyat d'una manera que no agradava a quasi ningú, no sols als afectats d'ací sinó també als d'altres indrets. El dimecres (23-01-08) ens informava la premsa que a Oliva, després de moltes reclamacions, l'Ajuntament ha aconseguit que ENAGAS les accepte i es dispose a refer el traçat, procurant passar la canalització per zones verdes o camins per tal d'evitar invadir parcel.les cultivades o almenys tocar-les mínimament. Per tot açò preguntem:
L'Ajuntament sabedor des de fa temps, què ha fet?. Des de quan?. Ha aconseguit canviar el traçat. De quina forma?.
A Oliva han participat totes les forces polítiques i en Ador a la que jo represente, per què no li ha comunicat res l'Alcaldia?.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE

De moment no està construint-se cap gasoducte dins del terme d'Ador. El traçat d'altres pobles no ens té preocupat ja que els veïns i els ajuntaments són lliures de recolzar allò que creguen més convenient. És a dir, només hi ha dos poblacions que no han recolzat el traçat i són Ador i Oliva, per tant, l'equip de govern d'este Ajuntament esta negociant amb la Subdelegació del govern i Enagas junt amb altres propietaris, traçats alternatius al què ara hi ha. Lluitarem perquè este traçat que estem proposant siga acceptat per part del Ministeri d'Indústria i Energia i per Enagas.

2ª PREGUNTA: NOU POLIESPORTIU.

La Confederació Hidrogàfica del Xúquer ha imposat una sanció a l'Ajuntament d'Ador per executar, sense la deguda autorització administrativa, "obras en los cauces públicos o zonas sujetas legalmente a algún tipo de limitación o uso, en relación con los artículos 4 a 8 del R.D.L. 116.3 d) y 4 al 11 del Reglamento de Dominio Público Hidráulico, R.D. 849/1986.
Volem saber: Què ha passat?. Per què?. Responsabilitat, de qui?
Aprofitant que ja no plou, quan pensa inaugurar el poliesportiu?

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE

De moment no ha passat res en absolut, en les inundacions de l'any, crec recordar, 97 va caure el mur que dóna pas al camí junt amb el barranc de la Murtera. Per mitjà d'una subvenció es va arreglar el mur, el guarda de barrancs va passar aleshores per allí i estava de bon matí la màquina. El guarda va preguntar què és el que estava fent i li va dic la veritat, l'actitud d'estes senyor em pareix lamentable.
El polisportiu s'inaugurarà quan realment estiga tot acabat, ganes d'inaugurar-ho tinc mes que ningú

Continuarà..

2 comentaris:

Anònim ha dit...

que s´inaugurarà quan estiga tot acabat?no el va inaugurar en abril de 2007 com a acte de la campanya electoral?la nova regidora d´esports que té a dir en tot açò?

Anònim ha dit...

Més de deu anys ens ha tingut l'alcalde sense camp de futbol. Des que va caure el mur, en totes les campanyes en el seu programa deia que faria un nou camp de futbol. al final ha fet el que li ha donat la gana, lluny del que li demanava el poble. Als xiquets d'Ador el que més els agrada és jugar al futbol, i no al futbolí, i si ho volen fer, se'n tenen que anar a Palma. Vergonyós. Volem un camp de futbol en condicions ja.