13/11/07

PROGRAMACIÓ CULTURAL ADOR, NOVEMBRE I DESEMBRE DE 2007

Hui he rebut la nova programació cultural, la he mirat varies vegades fixant-me bé en la data, doncs pensava que era la de l’any passat. Fixeu-vos, no ha canviat en res : posen el que fan els de l’agrupació Santa Cecilia, les activitats de l’escoleta, total que l’únic que fa l’Ajuntament es agafar un teatre que de segur que el trauen del T.O.C (només han d’omplir una sol.licitut , enviar-la per fax a la diputació i s’acabat la feina) i llogar unes pel.licules de cine per al divendres de vesprada. Quanta feina per a l’Animador Social i per a l’Ajuntament, quin desgast d’imaginació. Ho senc, però es que estic indignada. I no s’apunten les activitats que fan a l’escola com seues perquè els mestres no els deixen perquè sinó…. On estan les activitats esportives, on estan les activitats per als joves, on estan les activitats que es podrien fer a la biblioteca...? Es que això no dona vots i sí molta feina ?. TORNE A REPETIR: NO INTERESSA LA QUANTITAT DE COSES QUE ES FACEN, SINÓ LA QUALITAT , ES A DIR, LA UTILITAT, EL SENTIT. AIXÒ JA NO L’INTERESSA TANT AL NOSTRE AJUNTAMENT, PERQUÈ DÓNA MOLTA MÉS FEINA QUE CONTRACTAR UN DINAR AL MOLÍ CANYAR I TINDRE A LES AMES DE CASA CONTENTES.La programació cultural és vergonyosa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cal que afegeixques: on estan les activitats culturals i/o d´espali que ofereix la casa dels jovens?

I a més lo del dinar del molí canyar és lògic: 1 dinar=1/2 concejal, un altre dinar 1/2 concejal més i així fins arribar a 5=majoria absoluta=faig lo que em dona la gana 4 anys més. M´ENCANTA LA LÒGICA MATEMÀTICA!!!!

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb el que dius! Compartisc la teua indignació al 100 per cent. Es una poca vergonya vore que s'entén hui en dia per programació cultural en el nostre poble. Em tranquil·litza saber que hi ha més gent que en pensa igual! Cada vegada en som més, i si escoltem; ja se sent la remor del canvi. Ànim ho aconseguirem!

Anònim ha dit...

Lamente que la meua intervenció no siga per contestar al que proposa el post. Però crec que és interessant deixar-vos esta adreça ací sobre el futur PGOU d'Ador:

http://www.participacionpublica-adhara.com/PGOUAdor/proyecto.php?idp=6

Enhorabona per haver creat un espai de debatv al poble.

Anònim ha dit...

Nou PGOU:

http://pelspoblesdelasafor.blogspot.com/2007/11/nou-pgou-dador.html