19/5/11

PROGRAMA ELECTORAL DEL PP D'ADOR

En primer lloc, comentar els diners que s’hauran gastat amb la propaganda electoral (menuda diferencia amb el partit de l’oposició),com es nota qui són els que tenen els diners i per a què els utilitzen, per a manipular a la ciutadania i d’aquesta forma poder mantindre’s en el govern i per a poder seguir traguent més diners (com podeu veure és el peix que es mossega la cua). No han tingut prou en un llibret a soles, no , dos, i amb amplies fotografies que dirigeixen la nostra mirada cap on ells volen que vejam.
No entre a comentar el tema dels diners que s’han gastat en les obres que han realitzat ni lo del deute, doncs hi ha gent que ho podrà comentar més informada que jo.
Però si que comentaré lo del Gran Prix, QUÉ NASSOS PINTA ACÍ?, QUINA TONTERIA ES AQUESTA? .
Lo del poliesportiu Municipal. Per quÈ no ha tret la foto de la pedra que va caure de la muntanya?, es que no la té?, no això no li interessa traure-ho, ni tampoc l’interessa contar-nos tot el dineral que s’han gastat ací, i tot el temps que hem tingut que esperar.
Lo del parc, quina barbaritat de diners per a un parc sense trellat, ostentós i amb molt poc de gust. Amb la meitat de diners i un poc més d’idea haguera eixit un parc com cal.
Ah, i la reflexió final: ve a dir-nos que no siguem estúpids i que no votem a eixa pobra gent que no té tan bones influències com Ell i que a més a més els seus amics no els donaran un duro. Quina poca vergonya, quina poca ètica, quin poc trellat. Quines idees tan poc democràtiques que inciten a un vot on l’únic que es mira és que ens donen diners per a seguir fent obres faraòniques. ( Ara que ja no queden diners a les arques de l’Estat i de la Generalitat,ja ni lo serà tan fàcil, per a què voldrem ara als seus amics?).