18/5/11

INDIGNEU-VOS

Des de fa un dies als mitjans de comunicació continuament es parla del moviment dels indignats. Bàsicament este moviment el que fa és protestar contra l'abús que els partits majoritàris fan de la democràcia, a més d'estar en contra del sistema capitaliste, etc.
Si extrapolàrem eixes reivindicacions al poble d'Ador, ens trobariem amb la sorpresa de que serien totalment aplicables ací, és a dir, que a Ador també tenim raons de sobra per a indignar-nos. Els governants d'este poble, des de fa vint-i-quatre anys, ens han pres per imbècils i es pensen que encara estem a principis del segle XX, on el sistema caciquil estava en el seu esplendor. NO senyor, estem a principis del segle XXI, un segle on l'educació arriba a tothom, on, gràcies a la tecnologia, estem més formats i més informats que mai, i, on, gràcies a tot això, ja no ens xuclem el dit. Aleshores, no ens conformem amb una piscina o un poliesportiu per tancar els ulls i girar-nos d'esquena per que els que manen facen el que els done la gana: el Despostisme Ilustrat es va acabar al segle XVIII; ara triomfa la democràcia, encara que hi haja alguns que no s'ho creguen o no els interesse.
Estem farts de que ens prenguen el pel, de que ens amaguen informació, de que sempre ho manipulen tot els mateixos, d'alçar-li el rabo al mateix, de tindre por de significar-nos, de que ens conten mentides, de que sempre siguen afavorits els mateixos, de que no existisca la igualtat d'oportunitats... i, en definitiva, de que es burlen de nosaltres a la nostra cara.
Per tot açò estem indignats. Per tot açò vos diguem que també vosaltres s'indigneu. Indigneu-vos, redéu, indigneu-vos.
Indigneu-vos i aneu diumenge a votar. Ja hi ha prou.
Indigneu-vos i voteu a Gent d'Ador. Motius hi han a cabassos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

molt bé estic totalment d'acord amb tu. Poc a poc anem obrint els ulls. Poc a poc han anat eixin les coses.