16/5/11

EXIT DEL MITIN DE GENT D'ADOR



Gent d'Ador vol donar les gràcies a tots els assistents que vingueren a escoltar el mitin que va impartir el nostre candidat a l'alcaldia d'Ador, Joan Faus; i també a tots aquells no van poder acudir-hi per diferents raons.
Hem de dir que estem molt contents i satisfets per l'èxit obtingut en la convocatòria, doncs el saló de plens estava de gom a gom, i tota la gent va eixir convençuda de que ara és possible. Els comentaris a la plaça així ho demostraven. Ara, això sí, era un optimisme contingut, doncs tots som coneixedors de com se les gasta l'actual alcalde. Va ser una llàstima que no vinguera a escoltar-nos: el pobre tenia feina a la piscina cuidant xiquets.
El discurs de Joan Faus va sorprendre a la gent per la seua senzillesa, concreció i contundència: va ser curt, va passar per damunt de les coses menys importants per no avorrir, i va apretar de valent en les que calia. No feia falta més. Doncs no es podien dir més coses amb menys. Si algú vol el discurs de Joan Faus, que ens el demane al correu electrònic i ben gustosos li'l farem arribar.
El dinar que férem després també va estar molt animat: més de 150 persones ompliren el bar Vallet, on Pilar ens va cuinar unes excel·lents paelles. Des d'ací volem donar-li l'enhorabona i les gràcies pel magnífic menjar i el bon servici.

I el diumenge, ja sabeu: TOTHOM A VOTAR A GENT D'ADOR.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

El pobre tenia feina a la piscina cuidant xiquets.
Que vols dir amb aquesta frase,que tu no hagueres anat com Alcalde a donart suport al xiquets d'Ador.
On esta el respecte,la comprensió,la democracia que tant alardeu amb el vostre programa electoral?

Anònim ha dit...

ell com alcalde haguera donat suport als xiquets en les vacances de nadal o pasqua posant jocs d´aigua a la piscina, NO EL DIA DEL MITIN DE L´OPOSICIÓ, ahi esta el respecte,la comprensió,la democracia que pot alardar!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

El pobre tènia feina a la piscina cuidant xiquets!!!!!!La data estava posada d'abans de posar-la gent d'Ador,encara que et recorde que la piscina la porta una empresa privada i els esdeveniments els organitzen ells.

Anònim ha dit...

Si per això els propis treballadors de la piscina van dir que l'alcalde els havia obligat a treballar el diumenge! perdó EX-ALCALDE!