19/5/11

PERDÓ, SR. ALCALDE

Al llegir el programa electoral particular del sr. Alcalde (i dic particular perquè ell no conta, ni ha contat ni contarà amb els que formen la seua llista) m'he emocionat tant que m'han caigut les llàgrimes. Pobrets, què cansats estaran de fer tanta cosa, i què cansats acabaran si guanyen i han de fer tot el que proposen. Però el que més m'ha afectat, el que més m'ha arribat al cor, sr. Alcalde, és que anomene tant a GENT D'ADOR al SEU programa. No m'havia adonat, fins ara, que era tan roín, tan malvat, tan insolidari, tan inmoral i tan canalla. Ja veus tu: recolzar a una gent que van votar que no i que es van abstindre als plenaris de les 11,30 del matí, quan Vosté proposava eixos grans projectes. Perdó, sr. Alcalde, perdó. Després de veure el SEU programa, he vist la llum, i hem penedisc de tot el que he fet fins ara. Espere sàpia perdonar-me. És més, espere que em guarde un lloc a la seua llista electoral en les eleccions de 2015, almenys, així em garantiré un lloc de treball.
Permeta'm, sr. Alcalde, i li demane perdó abans de dir-ho, una xicoteta crítica al SEU programa (espere no me la tinga en compte per a les properes eleccions). El que vull dir-li és que s'ha oblidat d'una cosa molt important: de les persones; tot açò que ens anuncia no és més que fum, un fum negre i pudent que contamina els sentiments d'uns ciutadans que ja estan farts de tanta mentida i manipulació.
Ja que parlem de mentides (per favor, li ho demane de genolls, no m'ho tinga en compte, sr. Alcalde), m'agradaria corregir-li una data que, si no m'enganye (ojalà m'enganyara per que vosté tinguera raó, no desitge una altra cosa; i la seua sabiduria és una cosa que tinc sempre present en les meues oracions), té una data mal reflectida. En el apartado (perdone, sr. Alcalde, si me he pasado al castellano, como Usted también lo ha escrito así, aunque eso ya es normal en su partido, y si no que se lo digan al alcalde de Vila-real y a la alcaldesa de Torrent) La deuda de los Ayuntamientos de la Safor, en la sección de los más saneados dice: Ador debe 0,3 € por hatitante. Permítame que le recuerde que el Ayuntamiento de Ador, gracias a su magnífica gestión y a la excelente expropiación que hizo de la casa sita en la plaça Major, ahora, plaça de Frai Cornado Estruch, i posterior demolición hecha con alevosía y nocturnidad, después de perder el juicio, se condenó al Ayuntamiento a pagar 120.000 € a la familia propietaria. Como esta cantidad aún no se ha pagado, se debe. Por lo tanto, si dividimos esa cantidad entre los 1.500 habitantes del pueblo, resulta que: el pueblo de Ador debe 80,3 € por habitante, muy cerca del de Benifairó de la Valldigna. (Perdón, perdón, espero haberme equivocado, se lo digo con la mano en el corazón.)
Hem permet una xicoteta malesa, sr. Alcalde, espere no me la tinga en compte: la crisi econòmica més greu de la història no l'ha creada el partit socialista ni Zapatero; l'han creada els bancs, eixos als que Vosté els deu tants diners, encara que ens ho amague al seu programa.
Després de tot el que he dit, no sé si Vosté serà capaç de perdonar-me. Però com que és una persona molt catòlica i creient, de missa quasi diària, i que posa els principis cristians per damunt de tot, estic segur de que ho sabrà fer.
També m'agradaria, si fóra possible, li ho dic per no tindre que esperar fins el 2015, doncs ja que vosté és Jefe d'Administració a la Federació Valenciana de Municipis i Provincies, president de ADDER, president del Consell de l'àrea 11 de salut, i alcalde d'Ador (de tots els llocs cobra?, i a més li han tocat a la loteria 164.000 €), si podria donar-me ara un lloc de treball, que porte més de tres mesos sense treballar; o per fer-ho,és condició sine quanon estar a la seua llista?
No pot negar que li ha cundit la feina de ser alcalde, no. Pot ser per això, l'altre dia, parlant amb un xiquet que tindrà uns sis o set anys, al preguntar-li què volia ser de major, em va contestar: jo?, alcalde d'Ador. No vas mal encaminat, xiquet.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Eres un crac XEE!!
Perdon perdon, jajaja

Anònim ha dit...

Ara tenim asi,el xiquet de Gent d'Ador.

Anònim ha dit...

Bonissim,tremendo.

Anònim ha dit...

M'ha encantat el comentari. És bonissim!

Anònim ha dit...

Subscric tot el que dius a la radiografía que li has fet al personatge, i per a la teua informació, i també per a la de tots els veïn i veïnes, dir-te que no són 80'3 € el deute de cada un de nosaltres, perquè a més, la sentència diu que s'han de pagar els interessos des del 2006 fins que acabe de pagar-ho tot, i pugen un muntó d'euros. Ell, per tranquilitzar els seus incondicionals, els ha dit que no cobraran.
Bé, t'informe també que el jutge li ha donat UN MES per liquidar-ho tot i si no ho fa, els intressos pujaran en 2 punts.