20/5/11

INDIGNACIO

Una de les consignes de les comunitats on governa el PP és la de culpar a Zapatero de tots els mals d'Espanya, a més de reclamar-li diners, als quals diuen que tenen dret, i que no els els dóna. Si és així, mal fet pel govern central.
No sabem per quina estranya raó, el que passa a nivell nacional també és extrapolable a Ador. La raó ens la dóna el sr. alcalde al seu programa electoral. Diu que per a poder obtindre subvencions de les administracions públiques valencianes, la Generalitat i la Diputació, cal tindre influències, sinó, és com passar la mà per la paret. Això fa olor a prevaricació. Si anem al diccionari, ens diu que prevaricar és: que un funcionari públic dicte una resolució arbitraria en un assumpte administratiu sabent que eixa resolució és injusta. Es a dir, que si al poble manara el PP, demanara una subvenció a València i li la donaren perquè complix les condicions exigides per l'administració, la mateixa administració deuria donar la mateixa subvenció al mateix poble si aquest complira les condicions exigides, manara qui manara, fóra Gent d'Ador o el partit del Mutuo Apoyo Romántico (que existeix de veritat). De lo contrari, es podria acusar a l'administració pública de prevaricar.
Aleshores, les paraules del sr. alcalde són un despropòsit que ratlla lo punible, doncs està condicionant les possibles ajudes a l'Ajuntament a que guanye ell les eleccions.
Si fem un poc de memòria, el senyor Bernie Ecclestone, el magnat de la Fórmula 1, va causar un gran revol quan va condicionar que es farien les carreres de cotxes a València només si guanyava Camps. Ni el mateix Paco s'ho crea. I perquè es va alçar este revol? Perquè era una decisió arbitrària i injusta, i això que la Fórmula 1 depén d'una empresa privada. Aleshores, encara seria pitjor si fóra una institució pública.
El despreci mostrat pel sr. alcalde a Gent d'Ador és inacceptable. Nosaltres no som uns pelacanyes ni uns inútils, incapaços d'aconseguir les subvencions que per llei ens pertoquen. Nosaltres, els veïns d'Ador, paguem els nostres impostos com qualsevol altres, aleshores, si complim amb els nostres deures, tenim dret a exigir els nostres drets. I si tenim dret a una subvenció, ens la deuen donar, siga qui siga qui la demane, i siga qui siga qui tinga la potestat de donar-la. I si per a tindre més, cal ser amic d'este o d'aquell, i si eixe més ens el donen perquè li ho lleven a un altre, aleshores preferim que no ens ho donen. Gent d'Ador mai fomentarà la corrupció. Els de Gent d'Ador es paguem els nostres trages.

Dit açò, li exigim al sr. alcalde una rectificació pública, de lo contrari perdrà tota credibilitat, si és que encara li'n queda alguna.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

PASAT EL 22M, CAL ACUDIR ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ EN LA PART FINAL DEL PROGRAMA.

Anònim ha dit...

ENHORABONA JOAN, PER FI ESTEM EN DEMOCRACIA.

Anònim ha dit...

Feu un ban agraint a tots la participació i el civisme a l'hora de votar.

Anònim ha dit...

Hola! No sóc d'Ador però conec el poble i només volia felicitar a Gent d'Ador per els resultats obtinguts a les eleccions, crec que sou un gran exemple per a altres pobles que es troben en situacions paregudes

Anònim ha dit...

FELICITACIONS