13/5/11

EL NOSTRE PROGRAMA ELECTORAL (I)

Des de hui, i durant els propers dies, publicarem el PROGRAMA ELECTORAL que hem confeccionat per concórrer a les properes eleccions municipals. Si teniu algun dubte o voleu alguna aclaració, podeu preguntar al Facebook de Joan Faus, també al blog o per correu electrònic, i Joan Faus, personalment, vos contestarà. Esperem que vos agrade i acomplisca les vostres expectatives i les del poble.



AMB TU ÉS POSSIBLE EL CANVI. ARA GENT D’ADOR
Amb més il•lusió que mai.
Després de quatre anys, GENT D’ADOR es presenta a les eleccions municipals satisfet pel treball realitzat. Hem lluitat per la transparència i la democràcia, hem acudit a tots el Plens, malgrat els obstacles que ha posat el govern municipal, i hem mantingut el poble informat difonent fulls informatius i a través de la nostra pàgina a Internet: http://gentdador.blogspot.com.
Ara més units que mai, presentem un equip de persones format per gent de diferents perfils: gent jove amb ganes, gent major amb experiència, gent amb una bona formació, gent coneixedora de l’administració local, en definitiva, gent il.lusionada per treballar pel seu poble, GENT D’ADOR.

UNA ALTRA FORMA DE FER LES COSES.

GENT D’ADOR som un grup polític de gent de tota classe de pensaments i idees que enriquixen els valors que perseguim: TRANSPARÈNCIA, INFORMACIÓ I DIÀLEG. Des de fa un grapat d’anys, el nostre poble no pot presumir de ser transparent ni de ser dialogant. Anem a canviar la forma de governar, aplicant els valors descrits fugint del personalisme actual.

Per a GENT D’ADOR el més important del poble són els seus ciudatans, abans que cap altra cosa. Les contractacions municipals es regiran per la igualtat, mèrit , capacitat i publicitat. Cadascun dels veïns i veïnes d’Ador ha de dispondre de les mateixes oportunitats.

GENT D’ADOR estarà sempre al costat de la societat que representa: Ames de casa, Jubilats, Joves, Festes, Moros i Cristians, Banda de música i Cor, Associacions de Veïns, Colombaires, Caçadors, Dolçainers, entitats diverses, etc., ajudant-los per aconseguir allò que necessiten.

GENT D’ADOR perseguix l’objectiu d’aconseguir l’equilibri entre el desenvolupament i la sostenibilidat. Direm SI al progrés, a l’equilibri ecològic i a la millora del paisatge, i direm NO a tot allò que afecte de manera negativa al medi ambient i a l’equilibri territorial. Mai més s’especularà amb terrenys d’Ador

GENT D’ADOR controlarà els ingressos i els gastos pera conseguir l’estabilitat financera municipal.

GENT D’ADOR lluita per un poble on els beneficis siguen sempre de tots i no tan sols d’uns quants.

Si estàs dispost/a a compartir este projecte, si estàs convençut/da de què les coses poden canviar, unix-te a GENT D’ADOR. El dia 22 de maig pots, mitjançant el teu vot, fer realitat este nou projecte que necessita Ador

PROGRAMA.

ECONOMIA.
- Baixar la Contribució Urbana.
- Baixar impostos i taxes a famílies nombroses, gent major i unitats familiars amb ingressos reduïts.
- Aclarir els comptes de l’Ajuntament, mitjançant una Auditoria que donarem a conèixer.
- Transparència en la gestió de les subvencions públiques.
- Adaptació del pressupost a les necessitats reals del poble.

TREBALL.
- Transparència i igualtat d’oportunitats.
- Impulsar el Polígon Industrial i facilitar la incorporació de noves empreses.
- Creació de borses de treball.