10/5/11

RESPOSTES DEL SR. ALCALDE

El dia 26 d'abril es va celebrar un ple ordinari a l'ajuntament. Ara no és moment d'aprofundir en les qüestions tractades aquell dia. Però com sempre Gent d'Ador ha mostrat interés per totes les qüestions que afecten al poble, va preparar també este ple amb meticulositat i li va plantejar al sr. alcalde aquelles qüestions que considerava de molta relevància. Per desgràcia, el sr. alcalde, fent gala del seu despreci a Gent d'Ador i a la democràcia, ha contestat el que li ha donat la gana, ho millor dit, no ha contestat res de trellat, com sempre, i com sempre, fent un cabàs de faltes.

EL PAI OVO ALS JUTJATS.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.
En este momento no existe traslado de documentación por parte de ningun juzgado sobre el tema OVO.

EL PACSAFOR; INICIATIVA PER CREAR LLOCS DE TREBALL A LA COMARCA DE LA SAFOR.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.
Asistí como alcalde a una reunión del pacsafor, quedando concretado que cuando se tuviese la disponibilidad de toda la documentación ya que había ayuntamientos grandes que no estaban por la labor se harían otras reuniones, pero hasta el momento no se nos ha convocado a otras reuniones.
GENT D’ADOR diu: que ja hi ha pobles que porten dos mesos aplicant el pacsafor i donant faena a molta gent. A Ador l’espera será llarga i segur que s’acabarà esta iniciativa i continuarem esperant. Esta és la preocupació del Sr. Alcalde per la gent d’Ador sense faena.

LA COMISSIÓ DE COMPTES DE L’ AJUNTAMENT ÉS UN FANTASMA

Sr. Alcalde, si la llei 7/1985 Reguladora de les Bases de Règim Local està vigent, i és cert el que hem dit, que ho és, el grup municipal Gent d’Ador denuncia ara i ací l’incompliment sistemàtic de la llei, i a més, li exigeix la responsabilitat que li pertoca.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.
Esta pregunta se la contestare en cuanto tenga la documentación pertinente.
GENT D’ADOR diu: que des del mes de gener encara no ha tingut temps per buscar la documentació. MENTIRA!, si en l’enunciat de la pregunta està la documentació, el que no vol dir és que ha infringit la legislació vigent, que continua i continuarà fent el mateix, ja són molts anys i no s’ha ensenyat. Este comportament acaba amb la transparència municipal i malbarata la democràcia.

MILLORA URBANÍSTICA PARTIDA QUINTANES: DINERS TIRATS

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.
a zona quintanes, se hizo el correspondiente muro, se plantaron pinos i arbustos y se limpio el trozo de monte, cosa que en estos momentos está tambien para limpiar y que se limpiará en su momento para que no pueda ocurrir ningún incendio en la zona.
GENT D’ADOR diu: el sr. Alcalde no ha llegit la pregunta, després de gastar-se més de 100.000 €, l’obra està inacabada i la zona està totalment abandonada, ni zona recreativa ni res. S’ha gastat diners, molts d’ells tirats. Una altra empastrada més que augmenta el curriculum del nostre alcalde.

NOVES CONTRACTACIONS LABORALS DE L’AJUNTAMENT.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.
Como Alcalde de la población le contesté el informe que hizo en su dia el Sr. Secretario del Ayuntamiento, será también la contestación del secretario del ayuntamiento el que le redactará el informe sobre el recurso de reposición siempre dentro de la legalidad y sin esconder nada como le he dicho en otras ocasiones.
GENT D’ADOR diu: com s’atrevix a dir allò de “sin esconder nada”, si es va negar a donar-nos la informació en un principi i després de presentar Gent d’Ador el corresponent recurs de reposició ha sigut quan ha accedit a lliurar-nos-la. El Sr. Alcalde té tantes qüestions que explicar, si no ho fa i les amaga, no hi haurà lloc suficient a l’Ajuntament.

CONTRACTACIÓ POLÍTICAMENT INCORRECTA.
En este mateix Plenari ens presenta la resolució Ex: 12/2.011, mitjançant la qual contracta la gestió de l’Oficina Tècnica d’Urbanisme per un període de 4 anys i amb una quantitat de 60.000 €.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.
En cualquier ayuntamiento sea grande o pequeño hace falta dotar-se de los correspondientes técnicos para llevar adelante la gestión, en este caso el tema urbanístico aún más ya que se hacen informes, se dan licencias de obra, se revisan proyectos......el Trabajo pienso yo se tendrà que pagar, si es por el tema de que van a entrar ustedes a governar el ayuntamiento no hay ningún problema, rescinden el contrato y se termina el problema que ustedes tienen.
GENT D’ADOR diu: el servici estava igualment cobert, amb el mateix tècnic i amb les mateixes funcions, com tots els pobles semblants al nostre, aprofitant un conveni entre la Diputació de València i el Col.legi d’Arquitectes. Així ho teníem fins el mes de desembre de l’any passat, de repent sense dir res, per decret, ens apareix el nou contracte que sols canvia el que ha de pagar l’Ajuntament, antes poc més de 1.000 € a l’any i ara més de 15.000 €.