23/5/11

GRÀCIES

Resultat de les eleccions municipals (a peu d'urna) de 2011:

Gent d'Ador: 524
Partit Popular: 512

En blanc i nuls: 27

Resultats de les votacions (a peu d'urna) de les eleccions autonòmiques:

PP: 505
PSOE: 234
COMPROMÍS: 140
EUPV: 43
ERPV: 5
UPyD: 8
ELS VERDS: 17

EN BLANC: 20
NULS: 21

Gent d'Ador vol donar les gràcies a totes aquelles persones que ens han confiat amb nosaltres, i també a la resta per haver participat en esta festa de la democràcia. Ara només esperem no defraudar-vos i estar a l'altura de les circumstàncies. Encara que és un tòpic, no podem més que prometre feina. Ganes hi han, i feina, imagineu-vos-ho. Però eixa feina no la podem fer nosaltres sols, necessitem de tots, i quan diguem tots, volem dir que esperem, especialment, la col·laboració del PP a qui li demanem que siguen responsables i facen un trasllat de poders net i transparent; que no prenguen cap decisió important sense consultar-nos i que ens donen tota la informació que els demanem.

20/5/11

INDIGNACIO

Una de les consignes de les comunitats on governa el PP és la de culpar a Zapatero de tots els mals d'Espanya, a més de reclamar-li diners, als quals diuen que tenen dret, i que no els els dóna. Si és així, mal fet pel govern central.
No sabem per quina estranya raó, el que passa a nivell nacional també és extrapolable a Ador. La raó ens la dóna el sr. alcalde al seu programa electoral. Diu que per a poder obtindre subvencions de les administracions públiques valencianes, la Generalitat i la Diputació, cal tindre influències, sinó, és com passar la mà per la paret. Això fa olor a prevaricació. Si anem al diccionari, ens diu que prevaricar és: que un funcionari públic dicte una resolució arbitraria en un assumpte administratiu sabent que eixa resolució és injusta. Es a dir, que si al poble manara el PP, demanara una subvenció a València i li la donaren perquè complix les condicions exigides per l'administració, la mateixa administració deuria donar la mateixa subvenció al mateix poble si aquest complira les condicions exigides, manara qui manara, fóra Gent d'Ador o el partit del Mutuo Apoyo Romántico (que existeix de veritat). De lo contrari, es podria acusar a l'administració pública de prevaricar.
Aleshores, les paraules del sr. alcalde són un despropòsit que ratlla lo punible, doncs està condicionant les possibles ajudes a l'Ajuntament a que guanye ell les eleccions.
Si fem un poc de memòria, el senyor Bernie Ecclestone, el magnat de la Fórmula 1, va causar un gran revol quan va condicionar que es farien les carreres de cotxes a València només si guanyava Camps. Ni el mateix Paco s'ho crea. I perquè es va alçar este revol? Perquè era una decisió arbitrària i injusta, i això que la Fórmula 1 depén d'una empresa privada. Aleshores, encara seria pitjor si fóra una institució pública.
El despreci mostrat pel sr. alcalde a Gent d'Ador és inacceptable. Nosaltres no som uns pelacanyes ni uns inútils, incapaços d'aconseguir les subvencions que per llei ens pertoquen. Nosaltres, els veïns d'Ador, paguem els nostres impostos com qualsevol altres, aleshores, si complim amb els nostres deures, tenim dret a exigir els nostres drets. I si tenim dret a una subvenció, ens la deuen donar, siga qui siga qui la demane, i siga qui siga qui tinga la potestat de donar-la. I si per a tindre més, cal ser amic d'este o d'aquell, i si eixe més ens el donen perquè li ho lleven a un altre, aleshores preferim que no ens ho donen. Gent d'Ador mai fomentarà la corrupció. Els de Gent d'Ador es paguem els nostres trages.

Dit açò, li exigim al sr. alcalde una rectificació pública, de lo contrari perdrà tota credibilitat, si és que encara li'n queda alguna.

19/5/11

PERDÓ, SR. ALCALDE

Al llegir el programa electoral particular del sr. Alcalde (i dic particular perquè ell no conta, ni ha contat ni contarà amb els que formen la seua llista) m'he emocionat tant que m'han caigut les llàgrimes. Pobrets, què cansats estaran de fer tanta cosa, i què cansats acabaran si guanyen i han de fer tot el que proposen. Però el que més m'ha afectat, el que més m'ha arribat al cor, sr. Alcalde, és que anomene tant a GENT D'ADOR al SEU programa. No m'havia adonat, fins ara, que era tan roín, tan malvat, tan insolidari, tan inmoral i tan canalla. Ja veus tu: recolzar a una gent que van votar que no i que es van abstindre als plenaris de les 11,30 del matí, quan Vosté proposava eixos grans projectes. Perdó, sr. Alcalde, perdó. Després de veure el SEU programa, he vist la llum, i hem penedisc de tot el que he fet fins ara. Espere sàpia perdonar-me. És més, espere que em guarde un lloc a la seua llista electoral en les eleccions de 2015, almenys, així em garantiré un lloc de treball.
Permeta'm, sr. Alcalde, i li demane perdó abans de dir-ho, una xicoteta crítica al SEU programa (espere no me la tinga en compte per a les properes eleccions). El que vull dir-li és que s'ha oblidat d'una cosa molt important: de les persones; tot açò que ens anuncia no és més que fum, un fum negre i pudent que contamina els sentiments d'uns ciutadans que ja estan farts de tanta mentida i manipulació.
Ja que parlem de mentides (per favor, li ho demane de genolls, no m'ho tinga en compte, sr. Alcalde), m'agradaria corregir-li una data que, si no m'enganye (ojalà m'enganyara per que vosté tinguera raó, no desitge una altra cosa; i la seua sabiduria és una cosa que tinc sempre present en les meues oracions), té una data mal reflectida. En el apartado (perdone, sr. Alcalde, si me he pasado al castellano, como Usted también lo ha escrito así, aunque eso ya es normal en su partido, y si no que se lo digan al alcalde de Vila-real y a la alcaldesa de Torrent) La deuda de los Ayuntamientos de la Safor, en la sección de los más saneados dice: Ador debe 0,3 € por hatitante. Permítame que le recuerde que el Ayuntamiento de Ador, gracias a su magnífica gestión y a la excelente expropiación que hizo de la casa sita en la plaça Major, ahora, plaça de Frai Cornado Estruch, i posterior demolición hecha con alevosía y nocturnidad, después de perder el juicio, se condenó al Ayuntamiento a pagar 120.000 € a la familia propietaria. Como esta cantidad aún no se ha pagado, se debe. Por lo tanto, si dividimos esa cantidad entre los 1.500 habitantes del pueblo, resulta que: el pueblo de Ador debe 80,3 € por habitante, muy cerca del de Benifairó de la Valldigna. (Perdón, perdón, espero haberme equivocado, se lo digo con la mano en el corazón.)
Hem permet una xicoteta malesa, sr. Alcalde, espere no me la tinga en compte: la crisi econòmica més greu de la història no l'ha creada el partit socialista ni Zapatero; l'han creada els bancs, eixos als que Vosté els deu tants diners, encara que ens ho amague al seu programa.
Després de tot el que he dit, no sé si Vosté serà capaç de perdonar-me. Però com que és una persona molt catòlica i creient, de missa quasi diària, i que posa els principis cristians per damunt de tot, estic segur de que ho sabrà fer.
També m'agradaria, si fóra possible, li ho dic per no tindre que esperar fins el 2015, doncs ja que vosté és Jefe d'Administració a la Federació Valenciana de Municipis i Provincies, president de ADDER, president del Consell de l'àrea 11 de salut, i alcalde d'Ador (de tots els llocs cobra?, i a més li han tocat a la loteria 164.000 €), si podria donar-me ara un lloc de treball, que porte més de tres mesos sense treballar; o per fer-ho,és condició sine quanon estar a la seua llista?
No pot negar que li ha cundit la feina de ser alcalde, no. Pot ser per això, l'altre dia, parlant amb un xiquet que tindrà uns sis o set anys, al preguntar-li què volia ser de major, em va contestar: jo?, alcalde d'Ador. No vas mal encaminat, xiquet.

PROGRAMA ELECTORAL DEL PP D'ADOR

En primer lloc, comentar els diners que s’hauran gastat amb la propaganda electoral (menuda diferencia amb el partit de l’oposició),com es nota qui són els que tenen els diners i per a què els utilitzen, per a manipular a la ciutadania i d’aquesta forma poder mantindre’s en el govern i per a poder seguir traguent més diners (com podeu veure és el peix que es mossega la cua). No han tingut prou en un llibret a soles, no , dos, i amb amplies fotografies que dirigeixen la nostra mirada cap on ells volen que vejam.
No entre a comentar el tema dels diners que s’han gastat en les obres que han realitzat ni lo del deute, doncs hi ha gent que ho podrà comentar més informada que jo.
Però si que comentaré lo del Gran Prix, QUÉ NASSOS PINTA ACÍ?, QUINA TONTERIA ES AQUESTA? .
Lo del poliesportiu Municipal. Per quÈ no ha tret la foto de la pedra que va caure de la muntanya?, es que no la té?, no això no li interessa traure-ho, ni tampoc l’interessa contar-nos tot el dineral que s’han gastat ací, i tot el temps que hem tingut que esperar.
Lo del parc, quina barbaritat de diners per a un parc sense trellat, ostentós i amb molt poc de gust. Amb la meitat de diners i un poc més d’idea haguera eixit un parc com cal.
Ah, i la reflexió final: ve a dir-nos que no siguem estúpids i que no votem a eixa pobra gent que no té tan bones influències com Ell i que a més a més els seus amics no els donaran un duro. Quina poca vergonya, quina poca ètica, quin poc trellat. Quines idees tan poc democràtiques que inciten a un vot on l’únic que es mira és que ens donen diners per a seguir fent obres faraòniques. ( Ara que ja no queden diners a les arques de l’Estat i de la Generalitat,ja ni lo serà tan fàcil, per a què voldrem ara als seus amics?).

18/5/11

INDIGNEU-VOS

Des de fa un dies als mitjans de comunicació continuament es parla del moviment dels indignats. Bàsicament este moviment el que fa és protestar contra l'abús que els partits majoritàris fan de la democràcia, a més d'estar en contra del sistema capitaliste, etc.
Si extrapolàrem eixes reivindicacions al poble d'Ador, ens trobariem amb la sorpresa de que serien totalment aplicables ací, és a dir, que a Ador també tenim raons de sobra per a indignar-nos. Els governants d'este poble, des de fa vint-i-quatre anys, ens han pres per imbècils i es pensen que encara estem a principis del segle XX, on el sistema caciquil estava en el seu esplendor. NO senyor, estem a principis del segle XXI, un segle on l'educació arriba a tothom, on, gràcies a la tecnologia, estem més formats i més informats que mai, i, on, gràcies a tot això, ja no ens xuclem el dit. Aleshores, no ens conformem amb una piscina o un poliesportiu per tancar els ulls i girar-nos d'esquena per que els que manen facen el que els done la gana: el Despostisme Ilustrat es va acabar al segle XVIII; ara triomfa la democràcia, encara que hi haja alguns que no s'ho creguen o no els interesse.
Estem farts de que ens prenguen el pel, de que ens amaguen informació, de que sempre ho manipulen tot els mateixos, d'alçar-li el rabo al mateix, de tindre por de significar-nos, de que ens conten mentides, de que sempre siguen afavorits els mateixos, de que no existisca la igualtat d'oportunitats... i, en definitiva, de que es burlen de nosaltres a la nostra cara.
Per tot açò estem indignats. Per tot açò vos diguem que també vosaltres s'indigneu. Indigneu-vos, redéu, indigneu-vos.
Indigneu-vos i aneu diumenge a votar. Ja hi ha prou.
Indigneu-vos i voteu a Gent d'Ador. Motius hi han a cabassos.

17/5/11

JOAN FAUS, el meu candidat

Abans d'entrar a formar part del grup de Gent d'Ador no coneixia quasi a Joan Faus. Sabia que era d'Ador, que treballava de mestre, que vivia a València, qui eren els seus pares i germans... La meua relació amb ell es restringia a un “hola i adéu” quan ens creuàvem pel carrer. I poc més. Va ser a l'entrar en Gent d'Ador quan vaig començar a conéixer-lo de veritat. En aquella colla originària, encara que tenia un pes específic major que molts de nosaltres, no era ni més ni menys que qualsevol altre: aportava les seues idees, les argumentava bé, discutia el que no li pareixia correcte i acceptava el que decidia la majoria, li agradara o no. Mai intentava imposar res.
La pèrdua de les eleccions va ser un gran colp per a tot el grup. Afortunadament ens varem saber refer gràcies al recolzament de més del 48% dels votants, i a la unió que existia entre tots els components, la qual, si més no, és va fer més forta encara. D'això ell en va tindre molta culpa. Però de nou rebérem una altra garrotada quan Valentín va abandonar la formació. El grup estava ferit de mort. Ja ho havia dit l'alcalde en una entrevista: “estos no duren una rosada.” ¿I ara què? Doncs res, no passava res: ahí estava Joan. Amb eixe aspecte un poc fràgil, primet, amb el monyo blanc, pereta i el parar un poc corbat, es va tirar el grup de Gent d'Ador a l'esquena com si fóra un jovenot de vint anys, fort i musculós, i va estirar d'ell fins arribar on estem ara: a les portes d'unes noves eleccions. ¿Però què li passava a este home? ¿Per què, si ja està jubilat, té la casa i el cotxe pagats, els fills col•locats, i té tot el temps del món per jugar amb la seua neteta, vol complicar-se la vida d'esta manera? ¿Com, amb la crisi que hi ha, les retallades per part de la Generalitat que s'esperen, vol fer-se càrrec d'un ajuntament tant endeutat com el d'Ador? ¿Com, sent conscient de l'empastre que hi haurà allí dins, vol ser l'alcalde? ¿Està boix o què? Evidentment no. I jo conec molt bé quines són eixes raons per les quals vol ser l'alcalde de tots els adorers: en primer lloc, per l'amor tan gran que li té a Ador; després, perquè té un sentit molt elevat de lo que és la justícia, absent ací des de fa molts anys; i finalment, pel seu convenciment real en la democràcia, eradicada d’esta institució. D'estos sentiments, d'una capacitat de treball i de sacrifici envejables, i de la lleialtat al seu grup i al poble, trau unes forces que el fan inesgotable.
¡No sabeu quan ha treballat al llarg d'estos quatre anys! No ha fallat mai a cap reunió del grup; ha estudiat lleis; s'ha llegit els BOE i els BOP; ha preguntat i repreguntat a qui més sabia quan alguna qüestió important la ignorava; ha vingut de València quan ha sigut menester; se n'ha anat a València a l'una del matí, després d'haver vingut a posta per reunir-se amb nosaltres; ha anat on ha fet falta; a parlat amb qui devia parlar; i ha aguantat estoicament, sense alterar-se, amb educació i classe, però també amb caràcter i dignitat, tots els entrebancs que el senyor alcalde i companyia han anat posant-li al llarg d'este temps. Hauríeu de vore'l treballar als plenaris. Malgrat que rebem la documentació amb poc de temps per preparar-los, com és tant llest i ordenat, amb la minuciositat d'un rellotger, prepara totes les qüestions com si li anara la vida amb això. I després, clar: allí dalt de la tarima se'ls deixa sense paraules. Exposa, raona, argumenta i els demostra lo mal governants que són. No vull menysprear ningú del grup governant, però després de veure el que hi ha i què és el que fan, només es pot concloure una cosa: que cadascú arriba on arriba i sap el que sap, i que qui fa el que pot no està obligat a més; però per governar un poble amb serietat, amb eficàcia i amb transparència es necessita molt més que la mera voluntat de fer coses, i eixes grans carències que tenen les han demostrades als plenaris i en el treball diari durant tota la legislatura. Eixe, justament, és el fort de Joan Faus: ell sí és una persona seriosa en el treball, per això ha demostrat en estos quatre anys, desenvolupant la tasca d'oposició, que està molt més preparat per a governar que altres que porten una caterva d'anys.
Però com qualsevol persona, també té el seu toc de vanitat. ¡No sabeu com s’alegra quan, després de redactar un escrit o unes preguntes per al plenari, ens els llig en les reunions preparatòries! Quan acaba es queda mirant-nos, estudiant les nostres reaccions..., i quan algú li diu: “xe, Joan, de categoria, això està molt ben escrit.” ¡Quin goig li dóna! De seguida somriu i es fa ben ample.
Una altra característica que m'agradaria destacar d'ell, en el bon sentit de la paraula, és lo pesat que és, ¡no s'ho podeu imaginar! A les tantes de la nit et crida per telèfon per comentar alguna coseta, a vegades sense importància, una simple excusa, per a continuació donar-te ànims per que continuem tots units, per fer grup, per mantindre'l lligat, doncs eixe és el camí de l'èxit: Això que t'he dit és molt important, “sí Joan”; que s'ha de continuar treballant, “per suposat Joan”; que s'ha de mirar cap avant, “clar que sí, Joan”; que... “Joan, se m'està gelant el sopar”; que el poble necessita gent com vosaltres, “Joan, el sopar...”; que estic convençut que podem guanyar les properes eleccions, “Joan, demà no ens hem de veure?”; sí , però... “bona nit, Joan”. Eixa nit, n’estic segur, haurà dormit com un tronc.
Recorde que la nit abans del dia de les passades eleccions, estant sopant tots els que formàvem aquella candidatura de Gent d'Ador, la seua dona li va dir: “si demà no guanyareu, i no li feu una oposició com Déu mana a l'alcalde, em divorcie de tu”. Esgotada la legislatura, pots estar ben tranquil•la, Amparo, perquè la tasca d'oposició, el teu home, la feta de forma digna, honesta i eficient. I ara jo et dic: “Joan, si no guanyares les properes eleccions no passa res, doncs, almenys, has guanyat un amic”.

16/5/11

EXIT DEL MITIN DE GENT D'ADOR



Gent d'Ador vol donar les gràcies a tots els assistents que vingueren a escoltar el mitin que va impartir el nostre candidat a l'alcaldia d'Ador, Joan Faus; i també a tots aquells no van poder acudir-hi per diferents raons.
Hem de dir que estem molt contents i satisfets per l'èxit obtingut en la convocatòria, doncs el saló de plens estava de gom a gom, i tota la gent va eixir convençuda de que ara és possible. Els comentaris a la plaça així ho demostraven. Ara, això sí, era un optimisme contingut, doncs tots som coneixedors de com se les gasta l'actual alcalde. Va ser una llàstima que no vinguera a escoltar-nos: el pobre tenia feina a la piscina cuidant xiquets.
El discurs de Joan Faus va sorprendre a la gent per la seua senzillesa, concreció i contundència: va ser curt, va passar per damunt de les coses menys importants per no avorrir, i va apretar de valent en les que calia. No feia falta més. Doncs no es podien dir més coses amb menys. Si algú vol el discurs de Joan Faus, que ens el demane al correu electrònic i ben gustosos li'l farem arribar.
El dinar que férem després també va estar molt animat: més de 150 persones ompliren el bar Vallet, on Pilar ens va cuinar unes excel·lents paelles. Des d'ací volem donar-li l'enhorabona i les gràcies pel magnífic menjar i el bon servici.

I el diumenge, ja sabeu: TOTHOM A VOTAR A GENT D'ADOR.



15/5/11

EL NOSTRE PROGRAMA ELECTORAL (i 2)

Publiquem la segon part del programa electoral:

URBANISME.

- Revisió dels PAI adjudicats consensuant les decissions amb els propietaris afectats.
- Modificar el P.G.O.U. adaptant-lo a les necessitats d’Ador.
- Fer entrades al nostre poble dignes i segures.
- Regulació del transit i creació d’aparcaments públics.
- Inventariar les propietats municipals.
- Condicionament de les parades de l’autobús.
- Ampliació vestuaris i recinte de la Piscina municipal.
- Adequació del frontó actual com a plaça per fer tot tipus d’activitats lúdiques.
- Exigir la 2ª fase de la carretera de Villalonga, completant-la amb un carril bici que unixca els dos pobles.
- Recuperar les places adaptant-les per a les persones.
- Subvencionar la rehabilitació de vivendes i el canvi de finestres per estalviar energia.
- Millorar l’aspecte general del poble recuperant els racons més representatius.

AGRICULTURA I MEDI AMBIENT.

- Creació del Consell Local Agrari.
- Promoure campanyes de formación i informació agrícoles. Nous cultius, ecològic etc.
- Millorar la neteja del poble, manteniment eficaç de zones verdes i parcs.
- Recuperar sendes i vies pequàries, i crear rutes ecoturístiques.
- Potenciar el turisme rural.
- Incentivar el voluntariat ecològic.
- Promoure la creació d’una brigada forestal.
- Fomentar l’arrendament de terres abandonades.
- Habilitar nous emplaçaments de contenidors de fem i millorar el reciclatge.

RELACIONS INSTITUCIONALS.

- Incorporació d’Ador a la Mancomunitat de la Safor.
- Aconseguir totes les ajudes disponibles per millorar la vida de la gent major: ajuda domiciliària, teleassistència, major a casa, menjar a casa, etc.
- Tramitar i exigir a la Generalitat Valenciana l’aplicació de les ajudes que atorga la Llei de Dependència.

EDUCACIÓ, ESPORTS I CULTURA.

- Solucionar el problema de l’escola pública.
- Creació de l’Escola d’Adults. Graduat E.S.O. Valencià. Anglés. Informàtica. Tallers de pintura, teatre, manualitats, etc.
- Fomentar i estimular l’interés per la lectura dels nostres xiquets i adolescents.
- Posar en marxa la casa dels joves per promocionar activitats formatives i lúdiques.
- Parcs amb aparells gimnàstics per a majors.
- Creació d’un circuït per caminar al voltant del poble.
- Creació d’una Comissió de Festes.
- Recuperar i col.laborar en el manteniment del patrimoni històric i de manera especial amb l’església.

NOVES TECNOLOGIES.

- Wi-Fi gratuït.
- Informació municipal via Internet i mòbil.
- Creació d’una oficina virtual. Facilitar documentació via Internet.
- Millorar la cobertura de la televisió incorporant noves cadenes gratuïtes.
- Millorar la cobertura de telefonia mòbil.
- Canviar l’enllumenat públic per estalviar energia.

SEGURETAT CIUTADANA.

- Creació del cos de la Policia Local.
- Vigilància nocturna.


Com podeu comprovar, GENT D’ADOR no proposa grans obres urbanístiques. El que volem és fer un poble just i ètic, posar en funcionament i donar-li un sentit i ús a tot allò que ja està fet. També anem a recuperar la nostra economia i treballarem per donar facilitats a la creació de xicotetes empreses que puguen generar llocs de treball, així com promocionar tot allò que estiga relacionat amb l’agricultura i el turisme, pensant sempre en un desenvolupament sostenible, on els principals guanyadors siguen els veïns i les veïnes.

GENT D’ADOR TAMBÉ ERES TU.

14/5/11

Gràcies, sr. alcalde


El mateix dia i a la mateixa hora que Gent d'Ador farà el mitin al saló de plens de l'Ajuntament, el sr. alcalde, fent gala del seu particular esperit democràtic, i aplicant el seu superdesarrolat sentit de la igualtat d'oportunitats, ha organitzat a la piscina municipal la Festa de l'aigua, on l'entrada serà gratuïta. Aleshores, Gent d'Ador vol aprofitar l'oportunitat presentada per dir-vos que porteu els xiquets a la piscina on, el sr. alcalde, personalment, vos els distraurà amb jocs i balls mentre Joan Faus dóna el mitin a l'Ajuntament.
Com a persones educades que som, no podem més que donar les gràcies al sr. alcalde per l'oferiment tant desinteressat que ha tingut per facilitar-nos les coses. Aquesta acció ens fa pensar si voldrà passar-se'n a la nostra llista.

13/5/11

EL NOSTRE PROGRAMA ELECTORAL (I)

Des de hui, i durant els propers dies, publicarem el PROGRAMA ELECTORAL que hem confeccionat per concórrer a les properes eleccions municipals. Si teniu algun dubte o voleu alguna aclaració, podeu preguntar al Facebook de Joan Faus, també al blog o per correu electrònic, i Joan Faus, personalment, vos contestarà. Esperem que vos agrade i acomplisca les vostres expectatives i les del poble.



AMB TU ÉS POSSIBLE EL CANVI. ARA GENT D’ADOR
Amb més il•lusió que mai.
Després de quatre anys, GENT D’ADOR es presenta a les eleccions municipals satisfet pel treball realitzat. Hem lluitat per la transparència i la democràcia, hem acudit a tots el Plens, malgrat els obstacles que ha posat el govern municipal, i hem mantingut el poble informat difonent fulls informatius i a través de la nostra pàgina a Internet: http://gentdador.blogspot.com.
Ara més units que mai, presentem un equip de persones format per gent de diferents perfils: gent jove amb ganes, gent major amb experiència, gent amb una bona formació, gent coneixedora de l’administració local, en definitiva, gent il.lusionada per treballar pel seu poble, GENT D’ADOR.

UNA ALTRA FORMA DE FER LES COSES.

GENT D’ADOR som un grup polític de gent de tota classe de pensaments i idees que enriquixen els valors que perseguim: TRANSPARÈNCIA, INFORMACIÓ I DIÀLEG. Des de fa un grapat d’anys, el nostre poble no pot presumir de ser transparent ni de ser dialogant. Anem a canviar la forma de governar, aplicant els valors descrits fugint del personalisme actual.

Per a GENT D’ADOR el més important del poble són els seus ciudatans, abans que cap altra cosa. Les contractacions municipals es regiran per la igualtat, mèrit , capacitat i publicitat. Cadascun dels veïns i veïnes d’Ador ha de dispondre de les mateixes oportunitats.

GENT D’ADOR estarà sempre al costat de la societat que representa: Ames de casa, Jubilats, Joves, Festes, Moros i Cristians, Banda de música i Cor, Associacions de Veïns, Colombaires, Caçadors, Dolçainers, entitats diverses, etc., ajudant-los per aconseguir allò que necessiten.

GENT D’ADOR perseguix l’objectiu d’aconseguir l’equilibri entre el desenvolupament i la sostenibilidat. Direm SI al progrés, a l’equilibri ecològic i a la millora del paisatge, i direm NO a tot allò que afecte de manera negativa al medi ambient i a l’equilibri territorial. Mai més s’especularà amb terrenys d’Ador

GENT D’ADOR controlarà els ingressos i els gastos pera conseguir l’estabilitat financera municipal.

GENT D’ADOR lluita per un poble on els beneficis siguen sempre de tots i no tan sols d’uns quants.

Si estàs dispost/a a compartir este projecte, si estàs convençut/da de què les coses poden canviar, unix-te a GENT D’ADOR. El dia 22 de maig pots, mitjançant el teu vot, fer realitat este nou projecte que necessita Ador

PROGRAMA.

ECONOMIA.
- Baixar la Contribució Urbana.
- Baixar impostos i taxes a famílies nombroses, gent major i unitats familiars amb ingressos reduïts.
- Aclarir els comptes de l’Ajuntament, mitjançant una Auditoria que donarem a conèixer.
- Transparència en la gestió de les subvencions públiques.
- Adaptació del pressupost a les necessitats reals del poble.

TREBALL.
- Transparència i igualtat d’oportunitats.
- Impulsar el Polígon Industrial i facilitar la incorporació de noves empreses.
- Creació de borses de treball.

11/5/11

MITIN EN MONTECORONA

Gent d'Ador informa que el próximo sábado 14 de mayo, a las 11,30 h. de la mañana, en el restaurante Montecorona, nuestro candidato a la alcaldía de Ador, Joan Faus, dará un MITIN, centrado principalmente en los asuntos que más atañen a la urbanización. Habrá traducción de sus palabras al inglés. A todos los interesados, les esperamos.

10/5/11

RESPOSTES DEL SR. ALCALDE

El dia 26 d'abril es va celebrar un ple ordinari a l'ajuntament. Ara no és moment d'aprofundir en les qüestions tractades aquell dia. Però com sempre Gent d'Ador ha mostrat interés per totes les qüestions que afecten al poble, va preparar també este ple amb meticulositat i li va plantejar al sr. alcalde aquelles qüestions que considerava de molta relevància. Per desgràcia, el sr. alcalde, fent gala del seu despreci a Gent d'Ador i a la democràcia, ha contestat el que li ha donat la gana, ho millor dit, no ha contestat res de trellat, com sempre, i com sempre, fent un cabàs de faltes.

EL PAI OVO ALS JUTJATS.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.
En este momento no existe traslado de documentación por parte de ningun juzgado sobre el tema OVO.

EL PACSAFOR; INICIATIVA PER CREAR LLOCS DE TREBALL A LA COMARCA DE LA SAFOR.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.
Asistí como alcalde a una reunión del pacsafor, quedando concretado que cuando se tuviese la disponibilidad de toda la documentación ya que había ayuntamientos grandes que no estaban por la labor se harían otras reuniones, pero hasta el momento no se nos ha convocado a otras reuniones.
GENT D’ADOR diu: que ja hi ha pobles que porten dos mesos aplicant el pacsafor i donant faena a molta gent. A Ador l’espera será llarga i segur que s’acabarà esta iniciativa i continuarem esperant. Esta és la preocupació del Sr. Alcalde per la gent d’Ador sense faena.

LA COMISSIÓ DE COMPTES DE L’ AJUNTAMENT ÉS UN FANTASMA

Sr. Alcalde, si la llei 7/1985 Reguladora de les Bases de Règim Local està vigent, i és cert el que hem dit, que ho és, el grup municipal Gent d’Ador denuncia ara i ací l’incompliment sistemàtic de la llei, i a més, li exigeix la responsabilitat que li pertoca.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.
Esta pregunta se la contestare en cuanto tenga la documentación pertinente.
GENT D’ADOR diu: que des del mes de gener encara no ha tingut temps per buscar la documentació. MENTIRA!, si en l’enunciat de la pregunta està la documentació, el que no vol dir és que ha infringit la legislació vigent, que continua i continuarà fent el mateix, ja són molts anys i no s’ha ensenyat. Este comportament acaba amb la transparència municipal i malbarata la democràcia.

MILLORA URBANÍSTICA PARTIDA QUINTANES: DINERS TIRATS

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.
a zona quintanes, se hizo el correspondiente muro, se plantaron pinos i arbustos y se limpio el trozo de monte, cosa que en estos momentos está tambien para limpiar y que se limpiará en su momento para que no pueda ocurrir ningún incendio en la zona.
GENT D’ADOR diu: el sr. Alcalde no ha llegit la pregunta, després de gastar-se més de 100.000 €, l’obra està inacabada i la zona està totalment abandonada, ni zona recreativa ni res. S’ha gastat diners, molts d’ells tirats. Una altra empastrada més que augmenta el curriculum del nostre alcalde.

NOVES CONTRACTACIONS LABORALS DE L’AJUNTAMENT.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.
Como Alcalde de la población le contesté el informe que hizo en su dia el Sr. Secretario del Ayuntamiento, será también la contestación del secretario del ayuntamiento el que le redactará el informe sobre el recurso de reposición siempre dentro de la legalidad y sin esconder nada como le he dicho en otras ocasiones.
GENT D’ADOR diu: com s’atrevix a dir allò de “sin esconder nada”, si es va negar a donar-nos la informació en un principi i després de presentar Gent d’Ador el corresponent recurs de reposició ha sigut quan ha accedit a lliurar-nos-la. El Sr. Alcalde té tantes qüestions que explicar, si no ho fa i les amaga, no hi haurà lloc suficient a l’Ajuntament.

CONTRACTACIÓ POLÍTICAMENT INCORRECTA.
En este mateix Plenari ens presenta la resolució Ex: 12/2.011, mitjançant la qual contracta la gestió de l’Oficina Tècnica d’Urbanisme per un període de 4 anys i amb una quantitat de 60.000 €.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE.
En cualquier ayuntamiento sea grande o pequeño hace falta dotar-se de los correspondientes técnicos para llevar adelante la gestión, en este caso el tema urbanístico aún más ya que se hacen informes, se dan licencias de obra, se revisan proyectos......el Trabajo pienso yo se tendrà que pagar, si es por el tema de que van a entrar ustedes a governar el ayuntamiento no hay ningún problema, rescinden el contrato y se termina el problema que ustedes tienen.
GENT D’ADOR diu: el servici estava igualment cobert, amb el mateix tècnic i amb les mateixes funcions, com tots els pobles semblants al nostre, aprofitant un conveni entre la Diputació de València i el Col.legi d’Arquitectes. Així ho teníem fins el mes de desembre de l’any passat, de repent sense dir res, per decret, ens apareix el nou contracte que sols canvia el que ha de pagar l’Ajuntament, antes poc més de 1.000 € a l’any i ara més de 15.000 €.

8/5/11

MITIN DE GENT D'ADOR

Gent d'Ador informa:
El proper diumenge 15 de maig, a les 12,00 del migdia (després de la missa Major), el nostre candidat a l'alcaldia d'Ador, Joan Faus, farà un MITIN per presentar el nostre projecte i programa electoral. Tots esteu convidats a acudir-hi. Després farem una paella al bar Vallet. Els que vullgueu vindre ho haveu de dir abans del dijous 12 de maig, per que Pilar tinga temps de prepara-ho tot. Aleshores, apunteu-vos als nostres correus electrònics, diguent el vostre nom i quans vindreu, o al Facebook, o bé ho digueu als membres de la llista electoral de Gent d'Ador.
¡Animeu-vos! ¡Vos esperem!

EN CASTELLANO:

Gent d'Ador informa:
El próximo domingo 15 de mayo, a las 12,00 del mediodía (después de la misa Mayor), nuestro candidato a la alcaldía de Ador, Joan Faus, dará un MITIN para presentar nuestro proyecto y programa electoral. Estáis todos invitados a venir. Después haremos una paella al bar Vallet. Los que queráis venir debéis inscribiros antes del jueves 12 de mayo, para que Pilar tenga tiempo de prepararlo todo. Por tanto, inscribiros en nuestros correos electrónicos, diciendo vuestro nombre y cuantos vendréis, o al Facebook, o bien se lo decís a los miembros de la lista electoral de Gent d'Ador.
¡Animaos! ¡Os esperamos!

2/5/11

COM ACTUA EL SR. ALCALDE



Al començament del camí del Terrer, pujant cap a la piscina, hi ha un trosset de terra erma que pertany a l'Ajuntament. En eixe terreny es reflecteix perfectament la manera d'actuar del sr. alcalde al llarg dels 24 anys que malauradament porta al capdavant de l'Ajuntament. Quan de temps fa que eixe terreny està completament abandonat? Set, huit, nou anys? On podria hi haure un jardinet per que els veïns dels voltants pogueren gaudir-lo, no hi ha més que un cagador de gossos i un criador de brosses. Però ara que venen les eleccions, el sr. alcalde, tan diligent, mana als treballadors de l'Ajuntament que seguen l'herba per que es veja més “bonic”. I no sabeu com de contents estan els veïns! Per fi poden portar els xiquets menuts a jugar sense por que caiguen i s'embruten amb la caguerada d'un gos! Ara fins i tot poden seure's a terra i xarrar a l'ombra dels contenidors de fem! Gràcies senyor alcalde per recordar-se'n de nosaltres, gràcies! Quina llàstima que per a vosté no siguen eleccions tots els anys!
Eixa, i no altra, és la manera de fer les coses de l'alcalde que patim: només se'n recorda de nosaltres quan venen les eleccions. Els sis mesos abans dels comicis per a ell són frenètics; sempre ho ha fet igual, sempre! Durant eixe temps posa el poble cul per amunt, guanya les eleccions, i es gita a dormir tres anys i mig. I es que el sr. alcalde ens tracta com si forem xiquets. Molts diuen que la seua manera de governar és autoritària; sí, però també d'una forma paternalista. Al llarg dels anys ha anat creguent-se que el poble és seu, que ell l'ha fet i l'ha modelat a la seua manera, i que els veïns no som més que els seus fills, a qui, donant-los uns caramelets i unes joguines, els té més contents que un ginjol i que ja no protestaran, estaran quetets i callaran. Mentre, ell farà el que li done la gana, doncs a sa casa mana ell, extralimitant-se, moltes vegades, en les funcions pròpies d’un alcalde, fins a convertir-se en un aconseguidor de favors, favors que, clar està, s’han de tornar en forma de vots. Però com en les millors famílies, ací també li han eixit ovelles negres (eixes som nosaltres, clar), que mira tu per on, com deia Rajoy, som persones amb ulls i cara; ulls que tenim ben oberts per veure més enllà, i sentit crític i raonament per discernir què està bé i què no. En poques paraules: que no ens xuclem el dit. I no sabeu bé com es cabreja quan els seus fills no el creuen; aleshores li ix la ramalada autoritària i pren les seues represàlies. I quines represàlies!
Ja estem cansats, i sobretot, molt avorrits de veure sempre el mateix. Les necessitats d'un poble no se solucionen al final de la legislatura per que se'n recorden que s'han fet coses, sinó quan és necessari. En este cas en concret, Gent d'Ador es compromet, si guanya les eleccions, a fer un jardinet com es mereix, no sols els veïns de la zona, sinó tot el poble.